Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo stavi tu dva Fikretova respiratora i svu ce vodu usisati! Moraju imati neku svrhu?
iz godine u godinu isti problemi...vjerujem,vecinom i isti duduci...mogu ja,moze moje auto...
Sve će ti se samo kazati: https://www.klix.ba/vijesti/bih/kraj-poplavama-u-sarajevskom-naselju-buca-potok-ugradjena-pumpna-stanica/160829086
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Inžinjeri svih zemalja, ujedinite se !
Jos nisu pumpu spojili na struju aaa?
Sve će ti se samo kazati: https://www.klix.ba/vijesti/bih/kraj-poplavama-u-sarajevskom-naselju-buca-potok-ugradjena-pumpna-stanica/160829086
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije odavno
OVo nije problem samo za opštinu Novi Grad i Buća Potok..........
I ponovo ce i uvijek ce. Neposoban smo mi narod da ista odrzavamo i da bude spremno. Nikada nilo nece biti ni kaznjen jer ne odrzava slivnike, sahtove i ostalu infrastrukturu cesta. Direkcija cesta KS je leglo nehljebovica.
Kad god kisa padne Buca Potok postane Buca Otok
Svaki put isti problem! Pa zar nemamo ljude koji mogu da smisle rješenje???? Vjerujem da ima, ali isto vjerujem da nemaju priliku da ga pokažu....
Izvodjac uradio kako je bilo u tenderskoj dokumentaciji ali onaj nepismeni covjek u opstini koji je pravio tender nije naveo da se odvodi moraju regulisati.
Gdje je super sposobni rumeni nacelnik Opstine koji ovo pravi vec po 7-8 put. Hocemo li docekati jubilanu 10 INVESTICIJU ??
ovo se desava par godina vec
Do sad je uloženo 1 milion km, voda nikad veća.
hoce li ovaj lopovluk iko istražiti
metrofola
Plivajte glasaci, siroko zamahujte da ne potonete
Gdje su pumpe Semire Efendiću ?
Ma dajte ba, u KS dje vlada najjača koalicija ne može se nešto tako dogoditi. Dje se na tenderima biraju najkvalitetniji izvođaći hahahahah.
19.09.2016. "Na pitanja, komentare i kritike načelnik općine Novi Grad, Semir Efendić odgovario je na svom Facebook profilu:"U zadnja dva sata dosta ljudi mi je javilo da je podvožnjak u Buča Potoku ponovo poplavljen iako je ugrađena pumpa za prepumpavanje vode. Razlog zašto se to desilo je banalan, ali u našoj zemlji nažalost uobičajen. Pumpa jednostavno nije u funkciji jer još nije dobila priključak na struju, a bez toga ne može ni raditi."
20.05.2020. Semire, ima'l te struje nakon 4 godine?