Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Medvjeda nije teško u šumu natjerati ali ove međede kockaste glave po gradu teško iz grada ikad
Medo se sam vratio u sumu kada je vidio nasu situaciju..
Kakva ste vi lovci stoka, tjerate zivotinju nekim nasilnim metodama, eto tog jadnog psa ste spakovali u kavez, pored tolikog gepeka, kasnije ga pustili da se susretne sa prepadnutim medvjedom, i da strada neko od njih...Sve vas treba isto tako vezati u kaveze, tjerati po sumi da goli trcite, i snalazite se za goli zivot...Bando krvolocna!!!
Samo da ga neki pijani lovac, od 70 dementnih godina ne upuca,kao pricinio mu se divlji vepar.
Čim je ovaj Bukva izašao na teren nek znate da je medo otišao na Ahiret. Opet je zakazao veterinarski fakultet koji je ovo sa svojim osobljem trebao da odradi, uhvati medvjeda i vrati na prirodno stanište zdravog i živog
Moram se zahvaliti lovcima na prijateljskom odnosu prema medi! Živio naš medo!
Zabraniti lov u BiH pos hitno na dvije godine. Zločin kakav lovci rade po šumama i krivolov koji je u ovoj zemlji uzeo maha poput krađe šume je najveće zlo po ovu državu.
Odvratni su mi lovci od njih nema gorih ljudi
Pojma ti nemaš koliko dobrog lovci urade za životinje godišnje, više nego ti za 5 života sigurno
Bjezi medo.. bjezi..
Medo sam došao, sam otišao. Učesnici operacije medo će tražiti dnevnicu od općine i kantona. Kaže lovci čak poslali njihovu specijalnu jedinicu. Ima i to.
Kad nema nacelnika medvjedi kolo vode
Jeli ste to Dodo odlucio nakon posjete Sarajevu vratiti kroz sumu kuci unjesto helikopterom na sad ne zna kojin putem?!
Svaka čast Klix-u što je ovo propratio. Spasili životinju.
podrska za medu brundu
Šta je sve šljeglo medo je super
Sta ce jadan medo, i on se jadan bori da prezivi. Jbali vas kvadovi motori isve ostalo moze li malo ppstovanja prema zivotinjama ????
Kad opanak sjede na kvada...
Sjeo bi i ti al nemas 20K maraka viška da ga kupiš!