Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džaba sve kada Konzum, Merkator i Bingo prodaju njegove proizvode. Nije to samo Manja to je i Krajina klas, Sito isl.
NIJE SITO. SITO JE BUĆAĆOS
m a g a r c i n o sito je sarajevska pekara .
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ovo je klasičan primjer loše poslovne politike jednog nadobudnog polupismenog "biznismena",
Primjer Srbina.
pakšu
Kako je lik glup sam sebi biznis unistio u najvecem gradu u BiH
Srbi u Srbiji su sve svjesniji sa kim imaju posla. A car Dušan se u grobu prevrće zbog "srba" iz Bosne. Dušan ih je nazivao pravim imenom a stavio ih je i u svoj zakonik.
i treba ga prozivati u centru grada nam se ruga i provocira
i nije posljednja u Hrasnom ima i u ulici Koševo nekadasnja ulica Kralja Tomislava,ima i tu radnja.Naš narod je pogan da nemoze biti poganiji.Mi smo ti koji ga podrzavamo kupovinom njegovih proizvoda,da se prestane kupovati otisao bi sam.
Puno san džak lija i rapaa.
Čovek je dilka al sam protiv uništavanja imovine, proterivanje...
SAMO TREBA BITI NORMALAN A ONI TO NIJE I NABIO JE MRZNJU I GNJEV NA SEBE .VIDITE KAKO CRVENA JABUKA U SRED SARAJEVA RADI JER LJUDI BAREM JAVNO NE GOVORE NISTA RUZNO I CVIJETA MU BIZNIS A TRIVIC NEKA KUPI SADA OTPATKE BIZNISA SVOGA
serv1 nisu ''etnička grupa''. To je status obespravljenosti u robovlasničkom sistemu, gdje su ti pojedinci nakon ustanka stvorili grupu ''servia'' 1818., a onda 1835. pozvali sve oslobođene pojedince svuda da dođu i da će im izbrisati status automatski ulaskom unutar tih novih granica. I ni u ludilu porediti s Bosancima, čiji bosanski jezik govore, čija imena i prezimena nose, čiju kulturu i tradiciju oponašaju.
Ima nade za ovaj narod. Jest da nam je trebalo 15 godina da se dohavizamo i ugasimo ovog smetljara, ali bolje ikad nego nikad.
A sad adio!
sad su treninzi na tvojim lokalima pakšu
Brate ima tužba, bojkot, živim tu, nemojte da budemo fašisti. Ne podržavam ovakve stvari. Da smo u ratu bili kao oni tamo, a nismo ni blizu i dobro je sto je tako. Mi nismo kao oni i .
Ne di-pr.
Zar još radi i ta jedna poslije svega šta je l a j ao?
Ne samo zatvaranje radnje vec i kaznena prijava za vrijedjanje zrtava genocida i sirenje vjerske i nacionalne mrznje.
Najjadniji su oni koji tu kupuju.