Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Živim u toj Tibri. Ni 100 parking mjesta ovdje ne može pomoći. Od dezigniranih parking mjesta ko je ugrabio garažu na konju je. Ko nije, kao 90% stanara, parkira po trotoaru, zakrčuje prolaze između zgrada, prilaz užasan. Bitno je da se naslagalo zgrada jedna na drugu a stanare ko šiša kad su glupi i kupuju tu stanove.
@Dezmond skupite se, tuzite ih, napravice 4spratnu garazu o svom trosku.
@Dezmond pa opstina Ilidza sa nacelikom kriminalcem je izdala dozvole da se prave zgrade bez garaza , po ZAKONU SVAKI STAN MORA IMATI BAR JEDNO PARKING MJESTO i to u garazi ne na javnom mjestu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
28 parking mjesta 😂😂
Samo 28 mjesta? Tuga
E vala sto ne mogu ovih supljih komentara... Svi protiv tibre rasprodata, nova otoka rasprodata miljacka rasprodata bulevar rasprodato itd itd... Sve ko fol urbicid zelenilo kme kme... Ko li to kupuje majko mila, Casper najvjerovatnije....
Buraz ovdje su djeca do 15 god. nemaju oni nista, slusaju sta pricaju roditelji i prepricavaju ovdje. Sad ce se naci neki koji ima godinu dvije vise uvrijedjen 🤣 p.s. Miljacka nije Tibra.
zar nije tibra trebala razmisljati o ovome dok je pravila zgrade...a i opstima naravno nigdje parkinga parka nigdje igralista skole nigdje drvo. klupa...samo zgrade alibje opstina sve to dovolila...selam alejkum...insla..
Imal ko sretan zbog ovoga :)
300m2 78.000km svašta
Da besplatno 30 dana jer je u pitanju pilot projekat da se vidi kako ko parkira i kada a kasnije 1 km sat dosta nam je suplje.
Neka, fino... Investitor je uzeo pare, Opstina dala papire, a sada Opstina placa pravljenje parkinga koji je investitor morao praviti... PAmetno...
Imamo ogroman neiskoristen parking na Mojmilu, koji bi se mogao dati na licitaciju za koncesiju. Potrebno je postaviti rasvjetu, uraditi zastitu (neka manja ograda-obzirmo da ima smisla i prostora) i uz adekvatnu nadoknadu bi sigurno bio pozeljan i popunjen na nacin kako je to uradjeno u C fazi. Predhodno bio pod upravom JOBa koji ga je unistio losim radom. Uz sve to, Imali bi i par uposlenih da zarade platu. Eto ideje za gradske oce.
super, a sta je sa novim parkinzima na Alipasinom, A faza gdje su Grawe osiguranje, Banke, Pink TV, itd. okupirali javne parkinge i postavili oznake, a nova se ne grade, mada se moze naci slobodnog prostora za izgradnju.
Cuj, besplatno
jel' moguće da i u ovoj državi ima nešto besplatno 😆😆
DOzvole za gradnju je sredio kriminalac i papcina nacelnik Ilidze a zna se sta zakon propisuje za novogradnju, da svaki stan mora imati 1 garazno mjesto i to ne na javnoj povrsini nego u sklopu zgrade ili posebno napravljene garaze
Ma zamisli, sjetili se?!?!?