Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok evropski gradovi nude i do 500 eura naknade ako koristis bicikl za odlazak na posao, jedan od najzagadjenijih gradova na svijetu vuce ovakve poteze?
Ovo je jeftini predizborni populizam. Žele za 200 KM dobiti glasove mladih ljudi.
Bolje i ovo nego nista, al' je ovo klasicna prediznorna varka za dobijanje glasova mladje populacije
Niste svjesni koliko iritirate ostatak BiH gdje ljudi sastavljaju kraj s krajem, a posebno penzionere.Sram vas bilo, jos im i auta donirajte.
Vi u ostatku BIH nemojte birati SDA jer oni kradu vaše pare
Hahaha gledaj ljubomore, posimpu ga hadalji
Cega se lik sjetio, ili mu se sjetila Adelica i dobri drug uvlakac Škaljić
Izgleda da načelnikov neko treba polagati vozački.
Zašto?
sve nam je naopako
Hahaha još više zagađivača zraka u Sarajevu. Doniraju da zagađuju. Gdje prestaje logika počinje Bosna.
Koji je ovo jad od opstine i nacelnika. Rasipaju pare i vrse diskriminaciju ljudi. Neko ko ima 31 nije mlad. Opstina ima kao sve opstine pomoc ljudima koji su imali zdravstvene probleme pa su ljude cekali i po 6 mjeseci na tu pomoc. Cak je sluzbemica vrijeđala te ljude sa je to dobra volja opstina trazila novo nanovo papire. Opstina Stari Grad i poslike Hadzije je leglo kriminala i korupcije.
Sto drug Tito kupuje glasace njihovim parama ko Vucic. Naucio valjda na tom faksu u Banja Luci ono jednom kad je otis'o po diplomu.
Bolje da subfinanairaju kombijski saobracaj!!!!!!!!!!
Zašto rvi i šehidske familije nemaju nikakvu. prednost?!
Zasto? Invalidnina 1500KM!!! Pa to nema 80% Sarajeva !!!
Haloooo, načelniče... hallooooo! Bicikle m o r honu
Iskreno, ne vidim potrebu za ovim davanjem para za polaganja vozačkih ispita, ti novci se sigurno u toj istoj općini mogu bolje i pametnije nekome donirati kao pomoć nekog tipa....po meni teška fula i nonsens
Ima li ko sta da daje ovoj državi?
Jedino su Bugojani g o r i, ali odmah iza njih mi dolaze likovi iz Starog Grada
rasipanje narodnih para