Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ah ta izborna godina, radna kao ni jedna druga
Haj ne lupetaj,nije ovo vlast SDA i satelita pa da se radi samo pred izbore
čudo nema ministra vanjskih poslova
Kod nas trebaju izbori biti svakih šest mjeseci
Hoće li nakom obnove ceste krenuti za godinu dvije kopanje zbog zamjene vodovodnih cijevi? Pitam zbog Franjevačke ulice. Prvo cestu napravili pa sve raskopali i dobili smo zakrpe nakon 3-4 mjeseca skakanja po rupama i šljunku. Umjetnički dojam za desetku.
Da se ova dva uhljupa uslikaju.Jedan diplomiro na Sokocu a drugi u Banjaluci nekakav PIM ciji je menadzment kompletan optuzen i ceka sudjenje.Tacnije nijedan nije diplomiro nista
Joj tri mjeseca...To ce biti ko tri godine, jos po ovakvom vremenu...Katastrofa...
E nećeš SDA pa makar
Gospodo, treba te obici padinske dijelove Starog grada i uvjeriti se u kakvom su stanju.Ti padinski dijelovi grada su najvise doprinijeli za odbranu ove zemlje.Komplet vlast je zaboravila stanovnistvo i ove dijelove grada od zaposljavanja do infrastrukture.Molicu ministra da pitam zna li on gdje je Mammutovac, Sirokaca, Bostarici, Popov gaj, Trcivode, Dolovi, Faletice itd...
Svasta ste zapoceli....da hocete sta zavrsiti...
Nemogu vam se načuditi, svedete oluk sa kuće direktno na trotuar? Tu se zimi led stvara neprestano, i to onaj tanki slabo vidljiv najopasniji to je za mene pokušaj u bistva.
znal se sta hocel jos biti kakvih radova po gradu ili je to to do sljedecih izbora
Hoce li napokon biti uradjena Nevjestina???
""ovo je još jedan veliki projekat"" &*&e jbg &*&
vraca cengic Dugove ;)
Populisti. lj*ge
Sto bi bilo dobro da su izbori svake godine