Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Ado majstore, trolejbusi, tramvaji, pruga, IX transferzala, cesta za Švrakino, cesta pored hitne, Ciglane, ratni put Igman, osjeti se razlika nakon 30 godina lopovluka zelenih SDA termita
A I transferzala? A tunel kobilja glava? TO Ado legendo...
@'professor': SDA vec odavno nije bila vlada u Sarajevu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka cast radnicima, mogu mislit kako je po ovome asfalt postavljat..
postavite kamere, ili lezeci policajci ali po pravilima, a ne ona plastika koja se osteti nakon par dana i od toga stete imaju samo savjesni vozaci
Super, samo molim vas da umejsto lezecih policajaca postavite kamere, jer ono je bilo patnaj za voziti, a i steta se na autu pravila od silnih sarafa na cesti
Ne bih da budem negativan, ali svi strepimo da ga ne sfusere. Samo da bude bolji od Titinog iz 1984. Grakop je izvodjac da svi znaju ko ce biti odgovoran.
Samo bez onih balvana po cesti. Ispred skole siroki OK. Nek bude kamera i radar, nek slika na 40, al de nemojte lezecih vise, polomismo auta.
Bravo, preizborni asfalt.... nacelnik momak sa vruceg sarajeskog asfalta....Semir
Mi imamo fetiš na asfalt !!!
izbori su kod nas prirodni fenomen utjecaja na produktivnost
ma dobro je ovo, netreba traziti dlaku u svemu
Zašto se svaki ovakav projekt produži znatno više no što je potrebno?
mislite prvog i ujedno i zadnjeg sloja asvalta od 5cm mjestimicno
Uzasno su spori... nagutali smo se prasine da valja ... u prosjeku su radili svako treci dan ... al hajd ...
Bravo, postaviti ovaj sloj asfalta u kompletnom kantonu
Jao ovih providnih botina trojkinih Profesor i Vitaminko
To ljudi iz stranke, koji bi trebali raditi a ne bitovati po portalima. Jos uvjek nisu shvatili da ti izgovori sa SDA, koji uvjek dolazi od njih, vise ne pale zato sto su oni vlast i oni su odgovorni, a ne SDA.
bravo Efendicu!
Tri godine nista i onda se četvrtu, pred izbore, zadaju, rade, grade, kopaju, asfaltiraju
kako nista?
@opel: To je tako o redovno se tako ponasaju. A i to ce dalje raditi dok mi kao biraci ne krenemo razlikovati i te pojedince birati koji i nesto rade, koji imaju neke rezultate.
Zato je Mojmilo zapostavljeno.