Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma NIP je najveća prevara društva u Bosni i Hercegovini još od doba kada se govorilo neće biti rata, ovaj Nijaz je najmanje ukrao šta su drugi koji će tek doći na red.
Trojkasi o propagandi....
Kalkana hapsite on je najgori
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Privodite Salamovića i ostale!
SDA trza i kopa zadnjim instituacijama koje kontrolisu (kantonalni nivo) ali neka, ako ima nesto sumnjivo samo neka kopaju
Njih je doh ako Ramiz Gušo hahaha sad ce ovi da ih uni šte što je ost alo NiP
Ovo su došli zbog Ver e Arnaut ovic i njenog manda ta. Za Nija zove finte tek ce da bu de.. bela ja
VODOVOD JE JOS GORI POGOTOVO U TEREZIJI.
Nipov kriminal
Rovarenje po recycle bin-u..
Jel svanulo nip....ovci
Ma ne bi adzija dubai konakovic to nikad uradio. Adzija pozdravljaš li sad sud kao kad su fadila hapsili ili je sad režim u pitanju hehe
Davno je tamo Sipa imala sta da radi pocevsi od svih direktora u zadnjih 10 godina. Od zaposljavanja, trosenja novca , tendera sumnjivih poslova. Maloprije sam spomenuo direktoricu Vesnu zvala se Vera ali to nije bitno. Bitno je koliki se kriminal tamo desio. Stranacki poslusnici su postavljenu u svim JP u Ks, nadzorni odbori pa i oni koji su ih postavili na te pozicije su krivi za ovaj kriminal.
Pošteni kadar iz Nipa ..Toliko o njihovom poštenju. Prevaranti .
To su oni što ti i ne pošalju račun pa te tuže da nisi platio
Uranili zaranili zoru prevarili pitajte direktoricu Vesnu za zapošljavanje u KJPR sjecam se druga prike 5 godina koji je predo licno dokumente na protokol za poziciju u referenta u nabavci kad su mu vratili dokumentaciju sa izgovorom da na koverti ne pise ime i prezime. Bez obzira sto je sve uredno na to mjesto je dosla od Konakoviceve stranacke koleginice sestra. Od tendera pa nadalje kriminal koji traje godinama.
Vidim OPET problem pročitat tekst a jako je kratak. Blago meni ko ima pravo glasa.
Lik koji je prvo sto je uradio kad je dosao nabavio sebi i jis dvojici preskupe iphone. Ta moralna vertikala sada optuzuje druge za sporne nabavke. A iphoni od po 3000 km valjda nisu sporni???
pa samo iphon fata do olova signal... da se može kući javit :) prije Gacko u Jugi, sad Olovo u nezavisnoj nam BiH.... rođeno 300 muškaraca od tog 6000 diraktora u Sarajevu.... E moje Sarajlije šta si dopuštate....
I sad Gaacani i Rogaticani vladaju. Pogledaj malo, sve je to namaklo neke fakultete i svi ministri ili direktori. Pitam se samo kako se radom upravljalo tolike godine kad nije bilo mobitela i kad je grad bio deset puta cistiji. Ali dobro si :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SALAMOVIC, koji nam ne daje koristenje pauze koja je zakonska.Komunalno nikad gora situacija.price kruze da je dao 20.000 KM Konakovicu za kampanju prije par godina i da ga je ovo mjesto sljedovalo poslije Vere Arnautovic koja je bila za vrijeme rata izbjeglica u Teslicu.
Bravo bravo, našli ljudima nekakve neplačene račune iz 2000 godine i lopovi pucaju nake kamate i dugove