Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo je i vrijeme to ruglo da se sruši, dajte klupe, drveća i fitness park
"Biće srušeni" ali i utješna anketa u kojoj te nakon odluke kao pitaju jesi li za 🤣😂 anketa služi samo da se označe oni koji se ne slažu sa odlukama vlasti.
Samo ovako nastavit, dosta je bilo korupcije. Da mi je rodjeni otac nek ide u zatvor.
Hebo te otac , cuj njega fol da mi je rodeni otac nek ide u zatvor
Po meni Skenderiju treba maximalno ozivjeti,ljude iz ovih trgovki obestetiti i ponuditi da popune prazne radnje u skenderiji a plato Skenderije osvjeziti do te mjere da nije raspoznavanje teta razapeta nego desavanja kafici diskoteke razni programi za mlade.
Ode yerba mala :(
Pa bezbeli nego rušitiNije noseča ploča izgrađena da izdrži te sve trgovke....
Pa bezbeli nego rušitiNije noseča ploča izgrađena da izdrži te sve trgovke....
Srbi??
"Na današnji dan Karadžićeve paravojne formacije SDS-a i Miloševićeva JNA počele su granatiranje Sarajeva… Grad su nadletali borbeni avioni, stradalo je 11.500 nenaoružanih ljudi, a među njima je ubijeno i 1.600 dece. Klix ni slova. dabxgda zaposIene u klix-u nalazili u k0madima
Treba srusiti ako ugrozava bilo sta, medjutim, za postojece korisnike prostora se treba naci neko rjesenje, privremeni smjestaj ili sufinansiranje, a ne samo izbaciti na ulicu ko pascad. Ako je kriminal, nije odmah na vrijeme ukazano na to i to je greska nadleznih vlasti, i trebaju snositi posljedice i rijesiti ljudima pitanje nastavka rada. Zaposleni u tim objektima othranjuju porodice u ionako losim uslovima u BiH, i sad neko mora na biro jer neko prije 20 godina nije rijesio sve papire.
Smeta im Jasmina, valjda sto sve ljude odvede u Njemačku, neće ostat' niko da glasa za ove žohare
Ruglo...
Cijena parkinga brutalna
Dajte park za djecu... park drvece neku ljepotu
bravo cisto ruglo u samom centru grada, ne vidi se ni kako skenderija izgleda od ovih limenki
ISTO U CENTRU RADE KO I KRIMINALC HADZIBAJRIC U STAROM GRADU, UKLANJAJU SIROTINJU JER IM SE MOŽE,TRAZE RUPE U ZAKONU A LJUDIMA NE NUDE NI ODŠTETU!!
Sto fino saraju bas ono gradska raja. Sad saraj mamu svoju kad se srusi
Rusite to ruglo