Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dakle veceras ce biti povecan stepen otimanja mobitela
Nema struje vode gore nego u ratu
Apel za peticiju protiv odobravanja ovih svakodnevnih koncerata u naseljenom mjestu do iza ponoci.To pocinje sa probama oko 15 00 i evo prosla ponoc, jos nisu zavrsili i tako je stalno.Sve je dobro dok im neko sa PTSP ne uleti jednom i pokvari dernek, a onda ce biti odkud to. Bolje sprijeciti nego lijeciti.
Kamo srece da nije ni dosla struja obzirom na bezobrazluk i orgijanje koje pocinje svakim danom sa peobama oki 15:00 i zavrsava iza ponoci, tako da su gradjani ovog dijela grada izlozeni skiro svakodnevnoj torturi koja traje tijekom cijele godine. Krajnje vrijeme je za peticiju, krivicnu prijavu protiv odgovornih koji ovo nezakonito odobravaju.
Raj za geyeve
I sta je problem?Nestalo struje,iskocila sklopka i to je sada tragedija.Eto to je prvi put da je nestalo struje.Nikada prije se to nije desavalo zar ne?Previse smo postali razmazeni i od svega pravimo problem i tragediju.
Cujemo da je dosla ne trebamo gledati Zvoni sve od ove divljacke svirke.Dokle vise maltretiranje gradjana?
Ja mislim da ce se ovaj problem nestanka struje i vode rijesiti lahko: napravimo jos jedan radar, ili mozda da napravimo jos poneku klupu. Uozbiljite se, navodno narod puno trosi vode a u svakom naselju curi negdje voda, tragikomedija.
Bravo trojaneri , poskupili ste struju samo svojim glasačima
Kao i obično ne znaju uzrok!
Sa takvom vlasti Trojkaskom bolje i ne zasluzujete
Hajde ba boticu, ko te pita...
I kaze neko metropola,jes,sa redukcijama vode,struje,manji udes i obustavlja se tramvajski saobracaj eeeeeeee moje Sarajevo,prava kasaba
Pa sto se tice BiH, itekako je metropola..