Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrucina a prvi penzioneri se bune prozor da se otvori na +40, kad god sam ga otvorio iz pozadine neko negodovao "zatvaraj taj prozor propuh"
Ja sam vec 5 dana zaredom na krovu, pokrivamo halu od 1200m2 sa limom. Gori pod nogama cipele se tope, gori odozgo. Kako smo izdrzali bez belaja ni sam ne znam..
Hodaju penzioneri ne znaju dje ce u k...da ga pitas dje ces, ne zna...
Ma i hoda narod dede nane idu u prodavnicu, pa ne mozes navecer ili ujutro vec po najvecoj zezi ono hoda
Gledam vani penzioneri hodaju, zašto se volonteri ne organizuju da pomognu starijima na ovim paklenim vrućinama kao što se pomaže i kad su drugi ekstremni uvjeti/ vremenske nepogode ?
Za stare tramvaje nije cudo, ali se pitam zasto je sauna u komercijalama Centrotransa.
Možda zato što manje goriva troši sa ugašenom klimom.
Na Jadranu sam, i ovdje je nenormalno vruce. Kad se lokalci zale na vrucinu, nema se sta dalje pricat
Ma i kad sam na moru nije mi puno bolje, udjes u more ali opet imas sunce koje te pece, moras u hlad ili u kucu, dodje ti na isto, zatvori se i cekaj da prodje
Pa šta je sa klimom zar je nema
u ovim starim klima ti je prozor
Brate tramvaj ko sauna, skapa covjek cim udje
Nisu naručili dovoljno novih tramvaja, ponovo su gužve nenormalne u vrijeme kad se ljudi vraćaju s posla. Takođe meni je bizarno da i dalje namjeravaju koristiti stare tramvaje a ne uzeti dodatan broj novih. U starima je temperatura veća od 40 stepeni!