Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pobogu, nikad necu razumiti djecu koja ovo rade… Halo, 7 DANA da se nikome ne javis, nestala bez traga… A da je ovaj “ciko” budala-jeste…Samo mu pogledajte fb profil…
Pa mozda je bjezala od tih istih roditelja, cim ni tetka nije im javila da je kod nje. Fizicko ili psihicko nasilje je gotovo sigurno u ovom slucaju.
Ona nije dijete već punoljetna osoba. Al to njeni roditelji ne mogu da shvate.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Punoljetne osobe u normalnim državama već žive same i brinu se o sebi. Al roditelji u bih hoće da kontrolišu svoju djecu do tridesete. Da im određuju gdje šta kako i s kim.
Pa sve dok ih uzdrzavaju, treba i da znaju sta im se desava u zivotu.
Ja kad sam govorio otišla da se drogira Vratit će se svi su osuli po meni kako me nije stid
A mozda je samo pametno dijete u blesavoj sredini, neshvaceno. Ovdje trebaju nadlezni sto prije urgirati da bi sprijecili djevojku da ne zglajza skroz u neke budalastine.
Klixovi dupli aršini su takvi da na osnovu izgleda ove cure znaju da će je svakakvi bilmezi napasti u komentarima pa otvore komentar sekciju, a kad se piše za onaj bunar za ubijenu doktoricu ili za Šmitove i Inckove izjave iz Srebrenice, odmah zatvaranje
ultrasica ili je egzituša 🤣 živa i zdrava svom ćaći bila
Djevojku poznajem i nije prvi put da se ovo dešava boravi malo u Tuzli pa malo u Sarajevu. Nekoliko puta je viđena kako spava po polju u alkoholisanom stanju ili koja je već droga u pitanju. U više ug lokala širom grada djevojka nema dozvoljen pristup nije to džaba.
Mozda ne zasluzuju da im se javi. Ima i roditelja svakakvih vjeruj te!!
Gurali joj u gujicu sedam dana u zamjenu za hašiš
Javi se Babi,moje djete
hvala Bogu...
Bravo za klix, belaj u porodici, pa kakva god bila, nije za komentara, al daj da narod kaže šta misli, kako smo plitki
Qe Sara, Sara, voli da se k...
Da nije isla probat first anal
First anal quest
Ultra Music Festival ili Exit ?
Mala se malo bušila sha fali, išla dževojka na proširivanje/produbljivanje 🤣🤣🤣