Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Povecali subvenciju i poskupili vrtice... do 20% ukoliko je cijena bila do 400KM...
svaka čast, svoju djecu nikad nisam mogao upisati u javni vrtić, koji su tad jedini bili subvencionirani, jer sam bio nezaposlen pa mi je to uzimano kao otežavajuca okolnost za upis.
Ministrice, obecali ste i sufinansiranje za produzeni boravak u skolama. Hocete li ispuniti obecanje, znajuci da su to djeca od 6, 7, 8 god. i da ne mogu sami ostajati kuci dok roditelji rade?
ministrica ne cita klix komentare
A hocete li procesljati ko tu radi ili da citamo i dalje kad se nesto desi djeci?
Ministarstvo ne moze kontrolisati privatne ustanove i gledati ko radi i koga zapošljavaju, a ovi vidovi subvencija pomažu građanima sa malom djecom, jer nece morati oni placati i djecu slati daleko od kuće ili posla, nego će upisati gdje im je skoro blizu...
Jel i u ovim gdje se djeca grizu dok jedna odgajateljica pazi na 16 djece?
pazi na 26 djece,moja supruga u jednoj grupi
odličan potez. mame sa troje djece razumiju ;)