Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vala i vrijeme je da se tu sine urade katastrofa je stavrno
Otpada točak kakve su rupčage.
Šta ćeš ti u trećoj traci Drace, osim ako nisi taxi? Nema razloga da točak otpada ukoliko poštuješ pravila :-D
Da vožnja komercijalom pa i tramvajem tramvajskom trakom više ne izgleda kao vožnja roller coaster-om. Bubrezi ljudima u autobusu otpadaju. Podržavam i da radovi što kraće traju!!!
Jesul ih otplatili
Da ste pametni to bi i ostalo tako uvijek
Meni novi bezveze tjesno nesto,stari tramvaji imaju bolju dusu
Mora da ti nedostaju slike Bakira i sebe što su bili u starim
Član Predsjedništva NiP-a ulazi u biznis sa strujom. Aljoša Čampara osnovao firmu u Istočnom Sarajevu. RA ENERGY doo
Dvije i po milijarde zaduživanja kod MMF a i svakodnevno zaduživanje od 40 miliona maraka a zauzvrat se dobila tri žuta tramvaja. Uništena budućnost današnje omladine a zauzvrat smo dobili tojicu žuća u Kasabi.
Očekujem od takvih kao što ste vi da onda zaobilazite nove tramvaje i ulazite samo u stare.
Bez zaduzenja ne bi imali ovo sto trenutno imamo, a kad smo kod omladine trend odlaska u ino. nije pocelo otkako je nova vlast, to traje jos od kraja rata, a bas me zanima ko je vladao 30 godina ovdje ha ha. Zamolicu vas da se vozate starim prevoznim sredstvima jer nova ocigledno nisu za vas
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neka vala bilo je i vrijeme da se vozimo k'o ljudi. Jest da smo zaduzili 3 generacije ali hajd, ne znam moze li se prozor kako otvoriti da bacim ruku ono vani? Pa nismo kredite tolike podigli a da se malo ne furamo s novim tramvajima..
Žuti *.*
bravo Štetaa