Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
8-morka ce predložiti da se organizuju parade ponosa svaki dan od 14:00-19:00 u centru Sarajeva da pokažu kako su pro-europski nastrojeni…a ne zatucani kao bosnjaci..
u mostaru gradonacelnik proglasio zimski grad adventom i kaze ljudi moji zovimo stvari njihovim imenom, kad je bajram bajram je kad je bozic, bozic je a bosnje godinam pricale ovo je zimski grad, to vam je ta dusevna bjeda koja sve tude prihvaca a sve svoje mrzi jer tako misle da pokazuju naprednost
Ljudi, pohvalno je organizovati sportsku majifestaciju. Ali dajte ukljucite mozak i uradite to na Trebevicu, negdje gdje je cist zrak i gdje necete saobracaj dovesti do kolapsa! Hvala!!
Ovo je za svaku pohvalu,molim i ostale entitete da podrže naredni Bajram za Bošnjake na ovaj način. Ako može u najmanju ruku bez puštanja nacionalnih pjesama,prijetnji smrću i klanju.
Ne može! Bošnjak je prvi u redu da popljuje i omalovaži Bajram i sve što ima veze sa Islamom dok provodi bratstvo i jedinstvo. Činjenično stanje je da je muslimana najmanje u BIH pa stoga nemoj da te začudi kad nam Bajram zabrane "naši"!
Ma svaki dan nam blokirajte grad debili odvratni!
pa ima li sta drugo osim trcanja i blokiranja saobracaja majka mu stara