Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bože sačuvaj
samo nek ne puca...
ne postoji gluplji komentar
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
uzas !
Sarajevo postaje metropola.Svaku metropolu prate i ubistva na ulici ha
normala ce ovo postat radnici sve ne zadovoljniji sefovi se sve vise kurce kupuju se diplome vrsi se mobing kriminal ne prestaje svi cute dok glava ne padne onda se javljaju naucnici sa tastature i sve se vrti u krug vazno je sudjelovat imat lajkove zato me ne cudi vise nista ni ovi biseri sa neta ni desavanja u reali ,,,,djeci i majkama zelim sto vise snage upornosti jer su oni ti gubitnici jedini u ovim pricama,,,,
Iskljucite komentare, da ovi pacenici ne prosipaju svoju pamet
tuga brate golema..., ubica u bijegu a mozda i u tramvaju?! dajte slike da ga prepoznamo, sta cekate?
Da mu Allah podari Dzennet. Tuga do neba. Batalite se komentara osim ako ne znate gdje je ubica.
Ja imam whats up
I sad ubica hoda gradom mozda i blizu škola gdje su nam djeca evo ja sam sad od ilidze do otoke proso a policajca nisam vidio jedino da su u civilu
Od Kadrica pa na ovamo stanje u domovima je katastrofalno sto zbog studenstkog centra sto zbog neplacanja subvencije od strane kantona, a ovo je kulminacija svega. i ove sa beretkicama angazujte cesce da pregledaju nargila barove, parkinge i klosare po Sarajevu umjesto da sluze za paradu.
Ovo meni lici na mobing i ugrožavanje ljudskih i radnickih prava
A VI TRAŽITE PANJ TRAVE KOD I PRIVODITE "KRIMINALCE" A OVI NEK VAM DJECU UBIJAJU MANGUPI NAPUHANI PORED KOMBIJA J PORED ARGELINIJA NA MALTI NEK VAS RAJA VIDI ! ! !
Euzubila
Sandžaklije obojica..
@TomislavPiplica Sta to fali Sandžaklijama ?
Avaz saznao i ime ubijenog i ubice ...kasni klix
Meksiko nam zavidi
Kako bilo sta vjerovati institucijama i tuzilastvu nakon slucaja Memic?
da bog sacuva