Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razlog incidenta bolesno društvo.
Došle trojanske kučke iz dijaspore, postavile svoje dezertere, poskidali ratne komandire policije radi nekih šamarčića klošarima i lopovima. Ma nek vas deru kriminalci sad ,stoko kasablijska.
Astra Borovo firma (radnje: LIU JO, Hugo, Boss, Desigual, Luisa, Guess...) radnicima od oktobra ne uplacuju plate i doprinose. Inspekcija bila, platili kaznu i dalje ne uplacuju plate a radnike maksimalno izrabljuju ! Molim sve potrosace na bojkot !
Došle trojanske kučke iz dijaspore, postavile svoje dezertere, poskidali ratne komandire policije radi nekih šamarčića klošarima i lopovima. Ma nek vas deru kriminalci sad ,stoko kasablijska.
Trojanske kuje su stvarno donijele slobodu u Kasabu. Vidiš samo kako se slobodno ubija i sranja prave, kao da si u nekoj Latinoameričkoj Vukojbini...
Samo nek se tuku
Polusvijet besposleni.
Anan
Ovako su i mene prije 2 mjeseca neki narkomancici navijaci sarajeva na stanici blizu SCC-a zaustavili i ispitivali kao za koga navijam, torbu otvarali da vide ima li kakvih “rekvizita”. Definitivno je postalo opasno setati gradom…
Rečeš inače za BiH, a klubove ne pratiš.
Sigurnost u glavnom gradu BiH nikad lošije! Sudstvu treba mi. 5 godina da osude nekog i to na najmanju moguću kaznu! Banana drzava! Bez jakog sudstva i policije nama nema pomoci. Sve je gore a nista se ne poduzima, osim kad te drzava tuzi, onda buraz ide sve ko po loju! Stoka!
Sinoć na slikama odbačena torba...sad u tekstu da je veća grupa napala nekoliko momaka...Moglo bi biti da su levati mislili da se u torbi nosi "trofej"?
2001 godiste majko mila…
Trojka isto SDA samo drugo pakovanje.Druga ambalaza a isti sadrzaj.
Ima li gdje Katice, zna li se šta?
Po EU policija radi na sigurnosti po narod i imovinu a uređaji prate brzinu i saobraćaj i prekršaje adekvatno sankcionišu a za razbojnike žestoke kazne
Na jugu ultra prica, stari "kodeks" je u modi kad si slabiji vadi noz i bodi... 🤮🤮 the mitomans moleri
Nas dvojica se dogovorimo na fer i poštenu tuču, volimo to, u tim godinama i to furamo, ti dođeš sa jos 3 brata i 2 druga, mene zajmite i ja vas iznabadam.. Nije da opravdavam srećom nije mrtva glava pala a mogla je zbog gluposti i jednih i drugih
dajte mijenjajte zakone, strpajkte ovakve na robiju 30 godina pa cete vidjeti kako ce mirno biti