Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Analizirajuci ovaj Vik, mislim da uspjesno pariraju Grasu u tome ko je gora firma! Pa ljudi Sarajevo je grad koji lezi na vodi i ove redukcije plus ova nazovi testiranja su zalosna. Samo dokaz koliko ovo sve vode nesposobni ljudi!!!!!
Mislim da se nesposobna vlast krije iza ovih lazi oko ispitivanja...vjerovatno se radi o restrikcijama vode, ali to ne smiju zbog pritiska javnosti iznjeti
Odavno sam primjetio da se "popravke" konstantno vrse u manje vise istim ulicama i opcinama. Najvise Vogosca, Ilidza i Stari grad kao i dio centra ali stalno se vrte iste ulice i naselja. Meni to govori da se zestoko fuseri. Uzmite procitajte clanke unazad godinu i vidjecete da je istina.
Gledaj ti ovog znaka, ne mozes boju prepoznati a ne nesto drugo...
I uz to neke daske sto su nasli u šupi..
Sretan rad ViK