Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mi imamo lokalni izvor Moscanica, a svaku noc redukcije a preko dana nema pritiska nimalo
Svaki dan negdje voda curi.
Ovi su u talu sa uvoznicima flasirane vode ,cim zavrnu ne mozes nac vodu u marketu nema sile.I tako naselje po naselje iz dana u dan.I vodica u flasicama se konzumira vise nego ikad,a stitna zlijezda od plastike lagano odlazi u zaborav itd itd
raja, volite li vi sex
jašta
Pucaju cijevi na svakom mjesto ,50 % ode vode na taj način, da izađu i poprave cijev ,treba im 6 mjeseci ,uzas VIK
Pa normalno da im treba kad 30 godina niko do sada nije nista radio. Bilo je nekad i 70% gubitaka, ali sve to ne pije previse vode, konstantno nicu novi stambeni kompleksi, u susnim periodima bice neizbjezne redukcije.
@amblem ,6 godina kako SDA ne vlada Sarajevom i umjesto da krene na bolje, ono u svakom pogledu ide na gore
Kakvi bolan radovi vikendom. Koga farbanje? Bolje recite redukcija, nego suplje
Lakše je da nam javite kada će biti vode 24h. Ove godine smo imali više redukcije vode nego svih ranijih 25 godina. A u predizbornoj su kartelaši baš na osnovu izjava da u ovom vijeku nemamo vode 24h odbijali gčasove kao i za zlatne kašike vreće zlata reviziju Sebijin kišobran.