Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji je to stručnjak izmislio da se vakcine daju u TC ? Gdje zakaze medicina vlada glupost.
brate u Njemackoj imas po Kauflandu i slicno
Svi proizvodaci vakcina u svojim uputstvima nalazu prijem vakcine u medicinskoj ustanovi. Ovo je smjesno! Da ne govorimo da niko od proizvodjaca nije naveo kakve reakcije ima sa drugim vakcinama i redovnim terapijama. Kontraindikacije neispitane.
Sljedece na redu su mahalski granapi, prodavacica umjesto da vam vrati kusur da vam vakcinu i cunga lungu
Organizovanje vakcinacije po tržnim centrima bez nadzora ljekara je nešto nedopustivo. Zapravo prava neodgovornost se upravo ogleda u ovim stvarima. Toliko je očito da je cilj vakcinisanja sasvim nešto drugo a ne zaštita od virusa. Ko nije do sad progledao neće nikad...
Predstava se nastavlja.
Uz sve navedeno i popust od 50% za parcelu na Vlakovu 😂😂 voli vas vasa WHO 😜😜
A jesu li odobrene od Agencije BiH osim sto je odobren parking?
Ma mogu nam davati i na ulici ili cak da nosimo kucama pa da se sami bocamo.Samo je vazno da se potpises da uzimas vakcinu na svoju odgovornost.Zar to ne govori da nesto ne stima? Niti ljekar preuzima odgovornost (a svakako te ne ispituje anamnezu,da li si i kada vec bolovao koronu,pijes li kakve lijekove i sl.) niti proizvodjac preuzima odgovornost ukoliko dodje do bilo kakvih nus pojava. A ja sam neodogovoran ako je ne primim.Halo ba ko je ovdje lud?
Svugdje u svijetu masovni protesti protiv corona mjera i prisilne vakcinacije samo kod nas dobri nas bosnjo se ide vakcinisati jer ce biti besplatan parking
hahahahahhahahahahhaa
😂😂😂😂
još samo fali da primamo u vulkankzerskim radnjama
Medicina je umrla 2020. Sahrana 2021.
Hvala Importane. Nećete me zadugo vidjeti tamo
Gdje prestaje logika, počinje balkanski narod jbg
Zašto klix ne objavi podatke koje je Ajanovic iznio kod Senada na Face televiziji?
Treba vakcinisati gdje god koga stignu, na ulici, semaforu, kad frizera, na benziskoj pumpi...ne treba ih ništa ni pitati, nego mu je zviznuti onako kroz majicu.