Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedni se talili preko parkinga, drugi ce preko tabije
Sad će Irfan Čengić dovesti Desingericu na žutu tabiju
Onaj deduka sto je puco za iftar puco je
Vrijeme je da na ovaj kriminalni zavod i opstinu Stari Grad zakuca Sipa i kantonalno Tuzikastvo kriminalu nikad kraja. Realno na ovom objektu 1 km po kvadratu je malo za dan.
Bolje dzaba da ste dali nego po ovoj cijeni
Sto za pojedine tekstove iskljucijete komentare ? Jel vi zaradjujete na tim uslugama ?
Kakav kriminal, strašno. Cijena po danu a ne po kvadratnom metru, nigdje na planeti to nema. Zamisli da su napisali da je 12 feninga kvadrat na Žutoj tabiji, ipak ljepše zvuči 105 maraka. Jel ova stručna procjena načelnika ili ovih stručnih komisija za legalizaciju kriminalnih aktivnosti!?
nargila 100%
Nek neko kaze da nije nekom nasteljeno. Izbacis neki oglas koji se medijski plasira nakon 7 dana i ti sad za 14 dana trebas da ovjeris hejbet papira i napravis finansijski plan. Neko je to sve vec daleko ranije isplanirao sta kako i oni se napravili fini i lafo javni oglas raspisali.
Uz uvjete ocuvanja spomenika dobro je da se upotrijebe. Sve sto se ne koristi vremenom propada. Odlicno bi bilo kad bi se spomenik na Vracama stavio u komercijalnu upotrebu a jos je spektakulariniji od Zute tabije.
Svugdje u svijetu je ovako, vama bog nebi ugodio.
Sad kad uvedu akciju za porodice "105KM za cetvoro sa ukljucenim zrakom"
ide Shisha bar na Tabiji
Ovdje 100 km zaraditi za 5 minuta hahaha cuj 100 km dan
Trojka rasproda sve zivo.
ma ide nargilhana
jel 105 za mjesec ili po danu
Biće stmaljka najma za male pare kao i obično!