Komentari (234)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakve projekte cu uvijek podrzati, isti imaju veliki znacaj, dosta toga pozitivnog mogu donijeti kako lokalnoj zajednici tako i gradu i kantonu.
Ovo je svijetla slika saradnje i budućnost, zajedničkim snagama se uvijek postižu bolji rezultati
uvijek ćemo bolje raditi i postizati bolje rezultate ukoliko surađujemo sa drugima, tako da ovo može samo doprinjeti boljem radu Općine i korist za njene građane
joj sto se promovise sda
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dva Centra u akciji :) Dobitna kombinacija!!
Sigurno je da se nema sta izgubiti :) Razmjemiti iskustva,planove i pokusati nesto ostvariti zajednickim snagama.
Bravooo! Pun pogodak- saradnja sa susjednim zemljama. Treba razmjenjivati misljenja, ideje i projekte
Pravi primjer kako treba saradjivati, razmjenjuvati iskustva i “upojati” ideje. Bravo
Saradnja i odrzavanje veze sa drugim opcinama pokazuje zaintresovanost i lijep primjer kako treba biti dobar komsija
krajnji cilj uspostavljanja ove saradnje je realizacija zajedničkih projekata od obostrane koristi i interesa građana dvije lokalne zajednice iz oblasti privrede i lokalnog ekonomskog razvoja, turizma,kulture, obrazovanja, zaštite okoliša, sporta... e to se trazi svaka cast
Ne sumnjam da ce ova saradnja ostvariti sve sto je zamisljeno i vjerujem da cemo vi imati korist d toga. Zajedno smo a istom putu, makedonci su divni ljudi a i njihov mentalitet je dosta slican nasem :)
Sigurno ce sa zajednickim projektima biti lakse i bolje aplicirati za sredstva iz eu fondova, tako svi veci gradovi saradjuju i uspiju realizovati svoje planove uz vecu finansijsku podrsku. Drago mi je da su izabrali bas Skoplje.
Pravi izbor za saradnju. Makedonci su izrazito pozitivan narod koji voli Bosnu I vjerujem da je ovo pocetak duge I uspjesne saradnje.
Nadam se da ce obje opstine ovo iskoristiti na pametan I koristan nacin, svaka saradnja ima pozitivan ucinak na napredak
Bilaterarni odnosi za jednu zemlju su veoma znacajni, a Općine mogu tome dosta doprinjeti tako da za ovu saradnju, pogotovu ako je rijec o vecem budzetu i fondovima sam uvijek za.
Priželjkujem da rezultat naše saradnje i država BiH i Makedonije bude da građani obje države mogu prelaziti granice samo sa ličnim kartama.... ovo je odlicno da se ne peglamo vise s pasosima, i to je jedan dobar vid saradnje. Svaka cast.
Odlična stvar jer trebamo sto vise jacati odnose sa drugim državama i pomagati jedni drugima, gradjani iz Makedonije uvijek dobrodosli u Bosnu.
Drago mi je sto je to prije svega Makedonija, jer Općine regiona bi trebale jacati svaki vid saradnje, zato podržavam ovo.
Nadamo se vrlo uspjesnoj saradnji izmedju dvaju Općina, na neki način će se sigurno pomagati jedna izmedju druge. Bravo..