Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja nisam ni znao. Reće mi drug. Idi provjeri. I ja karticu ubaci kad... Neko manje a neko više al sve u svemu svi će dobiti. Hvala Hadžija legendo 👌💪
Trenutno NAJBOLJI NACELNIK u KANTONU SARAJEVO, BRAVO HADZIBAJRICU KRALJU
Hajde opstine sta cekate ,sta ste se stisli. Dajte sta penzionerima i raji koja je bez posla.
Opet kanton Sarajevo! Ostale ko jebbe, važno je da ima uvijek za KS, za subvencije stanova, poticaje zapošljavanja, za porodilje, donacije, projekte, kurčepalčeve. Samo su u KS važni građani, ostali u BiH (koji taj novac koji je za KS zarađuju) nisu vrijedni toga, to su niža bića.
a ti ugroženi su: članovi porodice, stranački uhljebi i poltroni, prijatelji itd.
@mrExxerr Nisi upravu. Mnogo griješiš. Al eto hajd. Svako ima pravo na svoje mišljenje. A da si ti dobio onda ne bi tako pisao. Eee bošnjo pokvareni. Zato nam se i dešava što se dešava.
Kina je izvršila blokadu cijele zemlje 2-3 sata nakon što je se ispostavilo da nema zajebancije i da ljudi umiru. Ja ne znam šta ovi naši čekaju. Dobro što Njemačka čeka, ali oni imaju zdravstvo...
Zatvotiti kafice ,restorane,nargila barove pod hitno.
Kako šiptarka misli da vlada a ne zna ko je cinka? FUP uskoro kuca na vasa vrata...
@SalahudinS Amin
Zar nije bolje selfie sa maskama i ambasadorčadima? Bivša montirana frankenštajn Vlada KS se tako borila protiv zagađenja.