Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad objavite ovako ovu sliku i ovu vijest, pošto se radi o javnom novcu bilo bi dobro da objavite Ugovor u nabavci da vidimo uvjete i talove
Policija nikad bolje opremljena, sigurnosna situacijs nikada gora. Razulareni Narco Carteli rade šta im je volja
Uvijek VW i Toyota! Da li se sproveo javni tender za nabavku vozila?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Sta ce im kada ionako vreme provode po kaficima FUP-ovaca
valja shishu ispusit i stici na uvidjaj nemoj tako... da si na njihovom mjestu vidio bi ti koji je to zeznuto xD
Btw. da su koristili vozila i kruzili gradom niti jedan od ovih predhodnih slucajeva se ne bi desio. Imamo miliciju koju placamo, stotine njih, a retko kada da ih vidimo u gradu
Šta će im? Da idu na burek?
Nakon IZLAGANJA Arijane na Sjednici škupštine KS, jasno je DA JE OVO PREDIZBORNI populizam i trošenje budžetskog novca. P.S.Arijana je vrlo emotivno govorila o svim anomalijama i licnom RAZOCARANJU u rad MuP i minisitra Katice zbog cega je NAPUSTILA klub NiP-a. Sad vise iz NiP i NE POMINJU tragediju porodice Memic,BILO JE vazno samo uzeti GLASOVE od gradjana preko mrtvog rahmetli Dzenana.
Šta je sa UNIFORMAMA koje su kupljene BEZ JASNIH KRITERIJA i sada su Beskorisne, šta je sa Body kamerama..... ŠTO NJIH niste kupili ..Izdali ste Arijanu, IZDALI ste PRAVDU, Izdali ste NAROD, izdali ste glasače .. NiP- Nipotizam i Podvala do Temelja..
Jos te nesto cini interventnom ne samo tojota, bjezao sam i bjezacu ti do kraja zivota:))
jel id3 ide Katici sa se fura kao Tanovic? ili
Ko li je zapikao da se vozila u ID3? koji debilizam, policiji kupovati ovakvo vozilo. Bilo bi interesantno vidjeti taj tender .
Ima li kamera u ovim autima ? Da vidimo kako spavaju.
Brzo će ih umastiti pitom i ćevapima
Hoće li oni iz ovih auta spriječiti ubistva ? Ovoliko auta dovoljno bi bilo za cijelu federaciju, ostali da obilaze teren pješke.
Ne mogu ništa napisat da me ne blokiraju...moraš stavit tekst iz vrtića da komentari prođu
70 novih spavaonica!
Gdje su nove uniforme, gdje je obuća za policiju?
Svakako nista ne rade. Zavrsis kurs i budes drot. Beneficija, dobra plata, vrlo mlad ode u penziju, ljepota.
Da vožnja bude ugodnija
Ee da mi je ona njihova sedmica ima li kakva varijanta da se kupi ono
Oni nece ni izlaziti iz ovih vozila to je problem, ulice nesigurne, pucnjave, i njima sigurnije u autu, samo daju gas kad je neka frka, treba nam policija na ulicama