Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest krenulo ove firme iz Zenice😃. Prvo odjela sad Helikopter . Ide to 😃
Zamii slobode za kartelaše, svoj helikopter imaju
Prvi helikopter nakon 30 godina..a bosnjaci jesmo napredni..cim provirimo izvan BIH vidimo koliko zaostajemo za svijetom. Zato nas i nasi drze u torovima jer zive od nase mrznje...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
DA MOZE RAMO NA KAFU S HELIKOPTEROM
@SHARP02 Sta ti je talibancino, ko ti kavez trese????
Hrvatska koja od nas ima duplo veci GDP - kupuje polovne avione.
Apacha ste polovnog mogli uzeti za ove pare
sto kupite helikopter bolje vam je da taj novac usmjerite za prijem novih policajaca od kojeg ce gradjani imat vecu korist nego sto ce te vi ga vozat u vasu korist kao pojedinac
A sta je sa onim bellom long koji ceka reviziju i sto se on ne revidira i ne koristi jer je novija masina
Čiji li će sin dobiti vrhunski posao …
Svaka čast,100 helikoptera treba kupiti,samo će nas kao jake postovati
Nije ovo borbebi helikopter
A katicin buraz ce da ga vozi jel to?
Mozda bi pametnije bilo investirati u 20 vozila Pauk koji ce za godinu dana zaraditi dva helikoptera, obzirom na ovu saobracajnu dzunglu u Sarajevu.
I onda se pojave Salko Zildzic ili Mahir Mesalic i vode kampanju da sa Kantonu Sarajevo ukine ponder 2. Ali ako nedaj boze zatreba helikopter samo okrenete broj KS.
I Ponder 2 je ukinut ima vec 2 god,gdje su brze ceste u TK,BPK,SBK,USK????
Moze li kakva narudzba preko Srebrene Maline..
MD Helicopters MD 500 ja mislim koristen 2,6 miliona maraka ili 1,3 dolara kako nas prave budalama , za te pare mozes kupiti naj manje 5 vrlo dobrih helikoptera koji su perfektni za policiju
Hrvatska koja od nas ima duplo veci GDP kupuje polovne avione.
I 12 novih helikoptera UH60 "black hawk"
Policiji treba helikopter i to kije sporno ali ke sranota da nemamo ni helikopter za orevozen bilesnika ili za hitne slucajeve. To svaka zemlja u svijetu ima
da se voza tamo isak
Kakvih 30 miliona, maloumnici?!?!? Jeste li vi normalni. Cijena Bell 429 Globalranger full opreljenog za policijske pa čak i vojne zadatke ne prelazi 8.5 miliona dolara što je 15.2 miliona maraka. Dodajte još 5-7 miliona maraka za opremu i dijelove i transport, cijena je top maksimalna (čak i pretjerana) oko 23 miliona maraka. Govorimo o najskupljem Bellu. I AW i Airbus idu isto ako sa tom cijenom, čak i jeftinije. Ovo su respiratori novi.
Bas tako.
Helikopter potreban i sramno je raspravljati o potrebama u 21. stolejcu, kad ga je grad Zenica imala 80tih, ali ga ukrade srbin pilot i odveze u Srbiju. Neki dan u Splitu gledam kako helikopter dovozi bolesnike u bolnicu. Bitna je svrha i nacin koristenja, a ne da se vozaju kojekakvi provincijalci za svoj ceif. Uzgred, zasto se nije kupio bez posrednika, vec direktno.
Jadovi beskorisni, bolje bi bilo da zaposlite i vratite pozornike na ulice, da se sveopstem papanluku na sarajevskim ulicama proba stati u kraj.