Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHA NESPOSOBNO ZBUNJENA PUDLICA LAŽNOG ĐENERALA, KARAČIĆKA PO NALOGU ISMIJAVA SAMA SEBE AL DOBRO, ŠPIC PLEH OBRAZ ZA 5000 KM! FUJ! 🤮
@BOSNJACKlpreporod haj svakako se izuzima dokumentacija,KOS-ovac je u panici,al najžalije mi je Terovićeve rave,Nekre Čengić,šta će ona bez savjetničke pozicije?
@mige83 Tebe je neko od njih baa dobro nagazio Cim ti je svako drugi komentar isti.
SAMO LAŽI I MANIPULACIJE U REŽIJI KORUMPIRANOG KOSOVCA NEDŽADA AJNADŽIĆA.
@dubokogrlo007 Imate li sta drugo za reci . Dosadni ste vise
@ZajebanaMala mogao bi njemu načelnik poslužiti i kao terapija, da malo sebi dođe
Ovo ce izlgedati divno, spoj neceg novog i modernog, to zasigurno jer ce tu biti i mladi arhitekti
"Građani" moraju da shvate da ne može da oni kad odu u drugi kraj grada da mogu da se parkiraju a da drugi nemaju gdje u Centru...
Jos samo prestanite mijenjati imena ulica/trgova/parkova!!! Pa i to ime parka je neko naslijedje ako vam je toliko stalo do toga! Dobro da se niste sjetili vec i Marijin Dvor promijeniti u nesto tipa Fatina Avlija!
Ne može se poricati činjenica da garaže/parking mjesta nedostaju u tom dijelu grada, i da su trotoari prebukirani... Ali, pored toga jako cijenimmm nadležne što su ispoštovali i prihvatili odluku stanara šta žele od tog parka.
prostor koji zasluzuje da se uredi na najbolji moguci nacin
jedva cekam da vidim kako ce ovo konacno izgledati.. i treba da se radi u centru grada :)
garaza svakako fali u ovom gradu, radi sve vise auta na nasim ulicama, a o parkovima da ne pricamo
hastahana veoma atraktivna lokacija, uz nove projekte bice mnogo bolje
Odlicno rjesenje.. posebno mi je drago sto ce se urediti zelena povrsina
Ljudii ne znam zasto se bunite za podzemnu garazu. To nece mijenjati izgled same povrsine, a rijesit ce se problem sa prkinzima.. zelena povrsina ce ostati.. ideja je odlicna, samo neka se gradi i uredjuje.. cuj javna tribina.. ne mozes svima ugoditi.. podrzavam sve sto je dobro!!
Svaka čast na odličnom projektu.. svake godine izgleda odlično, vjerujem da će se baš dobro srediti
Ovaj park se nalazi bas u centru grada i potrebno je da bude uređen. Po meni je ovo odlican projekat i jedva cekam da se pocne sa realizacijom
Lijepo je vidjeti da će se ovaj park napokon srediti i uljepšati.
Super je sto ce biti podzemna garaza i samim tim ce i djeca biti sigurnija u parku
Podzemna garaza ce svakako dobro doci uporedo sa uredjenjem pomenutog parka i uljepsavanja zelenilom.