Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Adnan Delic Hotelima Hills daje koristenje pitke vode po cijeni Industrijske i to.pravda Time da imamo Viska Vode ! Kako.onda sad poskupljenje
Zato je Svaki dan u Hillsu na Rucku i Kafi
Hahahahahha snizavaju cijene najvecim potrosacima, tipa Hollywooda, Radon plaze i ostalih hotela, a obicnom svijetu koji trosi do 5 kubika znacajno poskupljuju. I pri tome sviju izjednace.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Poskupljenje vode moze biti A da mi povecamo plate svojim radnicima. B uzeli smo ogromne kredite pa sada moramo da ih vracamo C jer nam se moze.
all of the above
kakvo poskupljenje jadovi kad svako malo nema vode
Donacijama i kreditima vlade KS finansirate se godinama za kojekakve popravke i radove..Prvo smanjite gubitke vode iz mreze, zatim silnu asministraciju, pa onda mozemo pricati o korekciji cijene..Koga vise lazete svi!!!
Ganjajte one tajkune što vam duguju milione za neplaćene račune a obične građane ostavite na miru!!!
Evo kako radi VIK Kod nas 6 stanara zajednički sat pliva do vrha preljeva voda Zovem VIK kažu to je do upravitelja mi samo očitavamo potrošnjuZovem upravitelja kaže to je do VIK-a????Onda opet zovnem VIK i sve objasnim i kažem da ču dovesti vodoinstalatera i priključiti se prije sata ako vi nemate ništa za šahtom....S druge strane to je krivično djelo bla bla Sutra u 10 petoro ljudi iz VIK dolaze da provjere šta sam uradio i naravno poprave ventil kji je prije sata.
Poslije Sarajevo GAS ova mi je druga najmrza kompanija ... svako malo nesto k*rcaju pa nema vode a kada dodje racun kao da ne zatvram cesmu a jos sad hoce da poskupe, ma bravo, zivjela BiH zemlja uhljebara i kriminalaca!
Jedina zemlja na Balkanu koja pitkom vodom izapire wc solje....i sada tu vodu treba skuplje placati....u medicini ide gradacija debil, imbecil, kreten....ovo prevazilazi kretena.....a ovaj lijepi KLIX sto mi brise komentare neka ide i ubaci u 7 brace.....mozda ih narod pocne ozbiljnije i objektivnije shvatati....da shvate da osim banera postoje i druge opcije
Ispred kuce na ulici dvije godine curila voda, i tek neki dan popravili. Pozdrav za administraciju kad odes da provjeris stanje racuna, bukvalno oko 7 šaltera radi isto. Sad ce sa novim cijenama biti 10 šaltera
Sram vas bilo..voda je prirodni resurs i vi hocete da debelo naplatite uslugu prenosa sa izvorista do potrosaca..jos jednom, sram vas bilo!
Pola Sokolović kolonije bespravno ptiključeno niko ne plača voduRadnivciVIL ne smiju ući da očitaju sat Bugnjinih hotela plača ko da ima jednosoban stan Mekdonals tek kad se zatvorio skontali da nije imao ni mjerilo za por+tošnju voda bila đaba Autopraobna koja je sručena u ulici Brače Begič 10 godina nije imala ni sat direktno povezana na mrežuNisu to radili samo več radnici iz Vodovova uzeli pinku i direktno povezali i sda sve to treba svaliti na poštene grđane
raji poskupljujes resurs koji dobijas dzaba - kako lijepa matematika - ako neko spomene infrastrukturu samo nek mi ga poflauta.....
Voda nije skupa, kolika god da joj je cijena, sve moze biti skupo samo voda ne.
Bog daje vodu ne prozvodite je vi šta ćeš poskupljavati narodu I onako je sve u tačku otišlo. Kocke za potpalu 1,45BAM 1,50BAM hahahaha daj ba pa jeste li svijesni bezobrazluka. Kaže ode omladina ode radi čerupanja stanovništva.
Sad ide uhodan šema zacrtano 15-20% poskupljenje oni traže 45 ovi kao odobre 18% i svi zadovoljni a narod pušx kao i obićno
Svi kao razlog poskupljenja svega i svacega navode poskupljenje struje, a koliko znam, struja nije poskupila... Doduse, jeste u zapadnim zemljama, upravu su oni, nisu rekli gdje je poskupila...ha ya..
A da probate nahvatiti sve silne "tajkune" i "privatnike" koji vam nemilice kradu vodu i ne placaju??? Sta bi sa Budnjom i tom kradjom i dugovima? ili ove po prigradskim i brdskim naseljima koji su nelegalno prikljuceni??? Ili da smanjite svoje silne privilegije i vozni park? Prije nego sto opletete po gradjanima koji ionako placaju sve preskupo.