Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otvorite svoje blagajne kao sto je uvijek bilo i nema problema,a ovo je pljacka naroda koji i onako tesko zivi pogotovo penzioneri koji su i najredovnijej platise.
😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 trojka
Kad cete ukinit kriminalnu odredbu da se vodomjer u stanovima starim mora mijenjati svakih 5 godina? Cijena ugradnje od 500 do 700 i tacno se zna koje firme se bogate na osnovu ovoga...sve zivo ste unistili i postali ste rupa bez dna...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SVANULOOO! TROJKO, JA OD STIDA NE BI SMIO MEĐU GRAĐANE!!!
Nikad veci nepotizam u viku,90% uhljebi neradnici a voda curi na sve strane .
Sta rade nadlezne inspekcije ?!?!
otvorite blagajne nemojte uzimati narodu i sirotinji …sramota i! Sta rade nadlezne inspekcije ?!?!?
naucite koristiti mobilno bankarstvo, provizija 30 feninga, ali ne, nasa bagra voli stajati u redu na salteru. Sve ce to na kraju ekonomija srediti ne brinite se, pametni ce opstati, glupani ce otpasti, prirodna selekcija.
Davno je bivsi ministar Almir B.na hayatu govorio o finansijskim problemima u KS. I fino je postavio pitanje ko ce platiti njihove minuse,pa mi gradjani. Glasali ste,ovo vam je pocetak.
ako platis 30, mozes vala i 1,50
deri bosnjeee :D
Bezobrazluk ViK-a. Onda sa moje stane plati cu racun za vodu svakih 6 mjeseci i tako nek se akumulita i godisnje cu platiti provizju od 1.5X2= 3KM umjesto 1.5X12= 18KM.
Cifra na godišnjem nivou sta ti je... za nekoliko godina ćeš skupit za šteku cigara
unisti Nip Vik
Nip Vlada VIKom skoto 8 Godina od kako su preuzeli VIK unistili su ga za sva vremena Nikad gora situacija u VIKu
Ugasili se, pa makar kupovo vodu, amin lihvari!!!
odbijte upravnom nadzornom i direktoru od plate
Treba dici cijenu vode za 85%… i uvesti redukcije da svaki dan imammo vode po 1-2 sata…. Predlozili su strucnjaci s DiFa( dva studenta 1. Godine)- Dinine kolege
Ma to je bio populistivki trik ovih na vlasti. OK je. Navikli smo
Ha ha ha kakav kriminal u reziji naj kriminalnije organizacije pod krinkom JPKS. Pa sto ste ukinuli blagajne. Ne treba ovo placati uopce pa nek budu ujos tezoj situaciji.