Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa bas super da se imaju pitbulovi gdje igrat, jer tu djece nema upravo zbog cuka
Ne bih na Dobrinji živio nema tih para.
@mala12 ogroman znak zabranjeno psima ispred škole ali ne za njih ta pravila ne važe za boga miloga to su njihove bebe i onda se posere posred igrališta naravno nije pas kriv krivi je zakon sto idiotu da psa... Prvo na savjetovanje jedno dva mjeseca pa tek onda dopustiti nekome da ima psa....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Fino je to, nego mozemo li negdje u gradu, bilo gdje, dobiti jedan park. Znate ono, na nekih stotinjak kvadratnih metara, gomila drveca, hladovina i puteljci, te eventualno koja klupa, nista vise. Grad ni jedan jedini park nema, gusimo se u betonu.
Kad ce te napraviti park za pse samo 2 imaju u cijelom sarajevu
nase a srpsko
Svaka cast, Semire!
KAĆE BAZEEEEN???? Radi se duze (dulje :P ) od Transferzooole.
Sta reklamirate svako sitno igralište?
Ovo je za vatromet
A iza zgrade bolje bilo 92. Neki dan 2 auta zapaljena, sekunda zgrada da izgori cjela, parkiraju ljudima ispod prozora, plamen do treceg sprata
Trg Sarajevske Olimpijde je ovo. Pozivamo klixera da uslika zgradu i parkirane automobile😁
Za mjesec dana to ce biti sve unisteno i polomljeno. Ne zna Bosnjo cuvati svoje.
sad ce jalijasi iz sandzaka i foce da to uniste
Sema sa svojim timom je mašina. Treba mu kanton dati da vodi. 👍🏻
I treba tako, bas mi je drago.
Aferim Semire. Dobrinja stvarno postaje europska zahvaljujući načelniku. Dobronamjerni savjet za dalje: Naložite policiji da ne sjede u kladionicama već da kažnjava nesavjesne vozače-kabadahije koji u inat voze galvnom ulicom na Dobrinji koja je predviđena za pješake.
Al ovaj nas načelnik konkretno N Sarajevo ništa kako je sjeo u stolicu mescini on konta prespavat četiri godine....
Ograditi prostor za djecu da ne ulaze psi. Ograditi drugi prostor samo za pse. Tako je rjeseno na Grbavici 1 pored Miljacke, iza dzamije.