Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ono kada mi prva sumnja nisu naše drage komšije
Meni arapi
ma fejk kao i za sud
Poruka glasi "mi smo bosanski muslimani" cim se terorista ocita kao neko ... znaci da mu je cilj da oblati to nesto a ne da ubije - drugim rijecima zeli da ocrni nekoga uostalom zasto bi se ubica predstavljao ? Zar im nije cilj da se ne zna ko je ili sam ja glup opcenito za sve napade u svijetu
Samo neka je oko sarajeva Je l' da??? pitam za konstitutivnu naciju...
komsije eto ih blizu treba im oduzeti vizu
Srpska posla
20 godina zatvora počiniocu uz obaveznu nadokandu nastalih troškova odmah! Ovo je ogroman problem ne samo za naš aerodrom već i za sve aviokompanije koje su se zadesile na aerodromu.
ma saće to Ramo riješit..
Trojanci se ukakali pred izbor, malo drame...
Iz Lukavice 100%
E tu ne bi bilo upozorenja
Joj oni i eksplozivne naprave:0
Klixov čovjek
neko zakasnio na let .
garant , Živcutcka ambasada, oni lažu non stop
Štimaju trojka da se aerodrom proda. Novalić kaže 10 puta su mu tražili da proda aerodrom ali nije pristao jer svake godine čista dobitta e bila 20 miliona Zašto bi ga neko kupio ako nije profitabilan.
Laganini uvest skeniranje prilikom ulaska u aerodrom.
uvesti kaznu 10+ godina
Jel ce bit punica il svekrva trebala da pristigne