Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako nam ga i ti doktore zabijes Allaha mi odo u SDA clansku da vadim i Sebijinu sliku cu iznad tv da stavim, ne mogu vise da gubim nade.
Ni Ismet nece zavrsiti dobro karijeru,ako ne bude igro za raju.Ako se bude druzio i bio u blizini sa agentom srbijanske sluzbe KOS scepom,od raje nece imati podrsku..
zabit ce ti ga i to iz zaleta
Ma svaka cast doktoru Gavrankapetanovicu i Fahrudinu Radoncicu koji je ustupio direktorku poziciju SBB upravo za doktora.
nisam iz Sarajeva ali zivim vec duze vrijeme, i rijedak primjer da osjetis pravog Sarajliju , da se razumijemo nije ni njegovo maslo za ramazana ima i on i brat mu aferima ali onako prica izraz lica bar te umiri i oraspolozi
Lijepa gesta,doktor je dobio priliku koju mu je ustupio lider SBB Radončić,nije u toj stranci,ali je prepoznat kao odličan ortoped,a kao i čovjek. Priliku ima pa neka se dokaže i na novoj poziciji. Rijetki su lideri kao Radončić da ustupe ovako značajnu poziciju,a da nije iz njihove stranke.
Svi su idti dusa mani
"Ja mislim da je doktorica Izetbegović oduševljena mojim izborom" reče dr kod Hadžifejzovića. Koji kralj jbt
Ni izbliza nije sve tako, al hajde neka,Bože na hajr okreni...
Ne zna se ko je gori SEBI - ja ili ovaj GAVRAN? Ne ulazeci u to kakav je kao ljekar ali da je ovo osveta zbog sprecavanja da radi Njegova privatna bolnica jeste. Tako da cemo vidjeti dokle ce ici taj rat izmedju njega i nje!!!
Sebija na aparatima !
Svaka čast :)
BRAVO!!!!!!!!!!
BRAVO RADONČIĆU ŠTO JE USTUPIO POZICIJU :)
Čak i za ovako lijep gest, suvišnii i grozni komentari...
Sve zasluge idu Radončiću🍀🍀
VELIKO BRAVO RADONČIĆU🍀🍀🍀🍀
Svaka čast Radončiću , sto je ustupio direktorsku poziciju SBB🍀🍀🍀🍀🍀
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
👍👍👍👍👍👍👍👍