Komentari (302)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno Selma i ohani malo sa solarijem.
Poslali smo švabama dobre robe da šta imaju trpati...A mi ćemo drkkkati...
Veliki borac,bravo valja skupiti petlju i otici u bjeli svijet.Za uspjeh i u Njemackoj dragi moji treba dobro zagrijati stolicu jer valja anerkenug dobiti.Za razliku od mnogih koji ovdje pisete gluposti jer ste nacija cevljanovic korida i stranacke propalice. Moje djete je ljeceno na jezeru kad je ova sestrica gore radila,tad mi je kao roditelju ulila jako veliku nadu svojim pristupom i spremnostcu da pomogne.Drago mi je da si uspjela neka ti Allah da svako dobro.
Pa nisi na mrve stala pred Aksam da se vratis
A jesi ga rezo na 4:00. Duplo mi je bolje ovde preko grane. A ovim curama svaka cast. Covjek je sebican prema starim ljudima, Nece niko da se brine o njima, imas djece sto ne zele da se brine o svojim roditljima. Ko moze da ostavi sve sto ima dole nek ide odma. Ako si sretan u Bosni onda ostani tu neces izdrzat ni godinu.
To je sitna lova za Njemacke uslove.
Intervju ko da je doktoz nauka otišao.
Jesi bitna.
Džabe odže i popovi trube da ćete biti nagrađeni u dzenetu i raju ako budete ponizno slušali što oni propovijedaju i redovno odvajali od usta svoje djece kako bi njima omogučili da bogato žive na ovome. Ono zainačilo u njemačku i odma da dobro živi bez stresa. Ovce nezahvalne. OTRESITE SE RELIGIJSKOG ZLA I DOBRO ĆE VAM BITI I OVDJE
a ko se to planira vratiti u BiH?
A 8 tisuća eura za rad od kuće. To ima samo u hr.
Ubij se capljo, da si bebu od 7 godina ostavila i imaš mir? Jadnice, sigurno nisi tamo sama pa te neko puni mirom. Fuuj
Pogledaj video do kraja, kaže da je predala papire za spajanje porodice.
zaboravila je reci da je 3000 brutto zarada
Ko te hebe ostani i peri njemacke guzce
Upravu je, podrška. Nevezano za to, neka joj neko kaže da taj ten i boja kose ne idu
Svi normalni da odu i ostave u žabokrečini kvazipatriote
@SDApapci inače svaka čast ženi, valja sve ovo dostić
u maksimalnoj verziji: 3000 eura, nakon poreza ostane 1800 eura, dok platis stan, hranu, prevoz?
@DubiozaRulez
Ovakve textove mogu pisati samo propagandne novine koje ne zele nista dobro drzavi o kojoj pisu. Cista propaganda raseljavanja stanovnistva na djelu. Istu pricu pisu novine u Afghanistanu, Siriji, Libiji itd.
@Tvrtkov ljudi samo rekli da ima bolje od ovoga