Komentari (220)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za šta ljudi dadoše živote!!!
oslobodnjen, na izlazu kaze "sta ako sam namjestao, sada drugi gore namjestaju"
Asim sredio Asimu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Imaju snimci i sve crno na bijelo i opet Sud nas pravi budalama .
Ti možeš tele i 20 milja da zaposliš Velidovu ženu Asime nije to ni po Islamu ni Demokratiji to po Fočanskom papanluku uvukoše te u piljeraj i jajarluk otvori Asime piljaru jajaro jedna nepoštena treba te SDA tužit za štetu nanesenu narušen srozan ugled
Svaka cast Sarajlicu, ovi besposlenjaci po klixu su sipali drvece i kamenje.
Sad ce gradjani platiti globu iz svojih dzepova gospodi
Blago nama dok ljude za espravno usmjerenih 5 metara drva da ogrije svoju obitelj kažnjavate političare za lopovluk nagrađujete. Moj narode u kojoj mi državi živimo. Nije ni čudo što nam svaki dan puni autobusi mladih napusta ovu korumpiranu, lopovsku državu
Bilo je za očekivati da će ovakva biti presuda. Do sada skoro niko ni za koje krivičnom djelo nije odgovarao i sve dok u sudstvu sjede poslušnici nema nama bolje. Obo im je samo vjetar u leđa za nova krivična djela jer znaju da će biti nagrađeni a ne osuđeni.
Naravno da je gore kad sad znamo da se kriminalci kao ti samo tako olako puštaju.
Naravno medzedino da je gore nakon ovakvog ponasanja pravosudza i vas lopova
Sud je presudio na osnovu dokaza i novokomponovani degenerativni botovi sad u plac svi zajwdno.
Drustvu ce biti bolje tek kada se nakon takvog djela od pocinitelja ne odrekne samo stranka nego i prijatelji, komsije, rodbina i porodica.
Nekako mi ga zao jadnika,unistili mu karijeru
tačno
Ne treba ti sud. Lopovska njuška ga razotkiva u startu. Omladino, bježite iz ove nazovidržave. Nema spasa, jer sutra će vas neko sačekati iza ćoška i ubiti ko psa za ružan pogled... i za to se ne odgovara u BiH. Bježite!!!
Bila jeto klasična hajka...ne može se niko osuduti na osnovu nezakonitih dokaza..treba kazniti huškače koji su vršili nezakonite radnje.(neovlašteno snimanje)
Bila jeto klasična hajka...ne može se niko osuduti na osnovu nezakonitih dokaza..treba kazniti huškače koji su vršili nezakonite radnje.
Zamislite koliko su HDZ SNSD korumpirane ,ali Tuzilastvo ne smije da zaviri nigdje u njihove poslove.Aluminij 3.3 milijarde km je ukradeno od nas poreznih obveznika I Tuzilastvo.nije smjelo da fode ni blizu.Aluminija.Ganjaju (nesposobnog)Novalica za pisljivih par miliona maraka a ne ganjaju ove kradezeovce sto su pokrali Aluminij..