Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na zalost, tako je. Zapad gleda iskljucivo svoje interese i u njemu nema mjesta za nas. Tako da ljudi, pamet u glavu nece nam niko pomoci osim nas samih sebi
Putin koristi isti narativ kao sto koriste srpski politicari. Od vojne vjezbe dodjose do mirotvornih snaga....koja propaganda....a ustvari krenuli da osvoje citavu zemlju.
Da Srbi imaju 5% moci ko Rusija 50x gore bi napravili.
Nažalost doživljavate istu sudbinu Bosne i Hercegovine.
Svijet prvo gleda ima li otpora, ako se odrze, onda ce ih pomoci, ako ne, pisi propalo. Tako je bilo i sa nama
Cuj-od juce se molimo za mir???? Za mir se treba stalno moliti,kao sto vidite
Pa i mi smo bili jarane
Rusi isto Srbi. Puna podrska od Bosnjaka i ostalih nornalnih ljuda za Republiku Ukrajinu
Ovo je Hazar a ne ukrajinac
Свијет да има и један ОПРАВДАН разлог и да нема окрвављене руке већ би реаговао!
Mnoge zemlje ce se osvjestiti nakon ove Ruske agresije i pocece jos vise ulagati u naoruzanje....
Bas tako
Nazalost.. tako je.. Mi koji smo preživjeli isto najbolje razumijemo
'Vijest' kasni između tri sedmice i tri mjeseca. Ali i tri decenije - pusti Ukrajina da im uzmu nuklearne bombe '89 i da ih zavaraju pridruživanjem EU i NATO-u. Rus čeko i dočeko. Gotova stvar od ponedjeljka do ponedjeljka. Bivša Ukrajina.
Bojkot ruskih proizvoda. Jutrosm sam šutnuo plin iz kuće, Sberbank me ne zanima odavno, Gazprom i NIS i sve vezano za Bos. Brod isto. Znam da je malo naspram svijeta ali ako može Šalke u dugovima sačuvati obrraz možemo i mi.
Bas tako, dobro je rekao covjek... zapad taktizira, inace, ali sad ako onu krenu u napad koji je njima bespotreban doci ce do upotrebe nuklearnog uruzja i odosmo svi u k... samo ce govoriti "nevidjene sankcije cekaju rusiju" i bit ce nevidjene u bukvalnom smislu...
Znamo mi to moj Hazane bolje nego bilo ko. Imaju jos srece sto im nisu uveli embargo na naoruzanje.
Putin koristi isti narativ kao sto koriste srpski politicari. Od vojne vjezbe dodjose do mirotvornih snaga....koja propaganda....a ustvari krenuli da osvoje citavu zemlju.