Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sabura, da se izboris za svoje dijete, dobri covjece! Sretno!
Ono Niko ne prica kako je njegovoj kcerkici, mama umrla tugo -vec je siroce, otac je ostavio kod nane jos vece siroce , otac je sad hoce nazad … djete izgradilo neki osjecaj sigurnosti kod nane … tko ce znat ste je sljedece. Nije futbalska lopta da se suta tamo vamo. A otac , hoce li se predomisliti dvije godine kasnije , ozenit se , mozda maceha nece tudje dijete. Zao mi djeteta.
sandzaklije niti j..i niti kuci vodi
Jos niko nije cuo da su ČIZMIĆI dobri ocevi.
Koji kreteni da uzmu djet etuđe. Nemam djecu, imam sestrinu kćer i volim je kao da je moja. Ali NIKAD ne bih ovako nešto učinio. Pravda za ovog covjeka! To je njegova kćer ...
ma ja sumnjam u ovu njegovu priču, puno nelogičnosti...
ma ja sumnjam u ovu njegovu priču, puno nelogičnosti...
Vucic bi pokupio dobar broj glasova i u federaciji
Sto si ostvavio tamo, sad se sjetio
Neko odbija dijete od sebe a ti se boris da dijete bude uz tebe. Da ti Allah svaki hajr da dobri covjece