Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva ste vi pobogu opozicija kad vam je Bigtoin jedina tema
Kao što je jedan kliksaš rekao: "big balvan".
Neka Dodika zivi zdrav bio... Valjo je on Bosni vise nego svi ovi zajedno, rs je unistio ko atomska
Šarov je stari SDS-ov genocidaš.
Tooo Mirko legendo BIH teraj bree ovog Dodika puko je ko Piksijeva kopacka...nema on tri ciste..on bi drzavu a nemoze da spava od razmialjanja sta je ukrao i sakrio..kriminalac i zgubidan ..
Opustite analne sfinktere vlahadijo, sad će da vas guzi vaša opozicija...
Najveca srpska smradina sto postoji....
nikad on nije bio titan,prije će biti žohar
Šarović je vuk u jagnjećem krznu.
mora se priznati ovim nacionalistima da su uradili dobru predizbornu kampanju nema sta, prepali su ovce a olovke su spremne za naredne izbore
Izbori 0 ||| Vraca se Republika Srpska na fabricko stanje ||||
Predsjednik SDS-a kaže da se u potpunosti slaže da Republici Srpskoj treba vratiti oduzete nadležnosti, navodeći da to sigurno želi više od Dodika. Vidi govneta! Isto misli ko Dodo,šatro opozicija!
Tako je to šaronja moj veliki covjek taj dodik krupsn ko medzed a srce mu ko u goluba
Svi ste vi genocidasi
Gori ste vi od dodika za jos jednu klasu
eskobar udario medj rogove brko ga mlatno po usima svabe zaprijetile i sad ne zna gdje ce
Ti si gori od njega. On bar šalje ljude na sastanke, dok vas nema nigdje. Dodik je sve ponovo stavio u funkciju stabilnosti, a za koji mjesec i ostalo.
pa probajte vi smećari a onaj rus fuj koja ste vi gamad nikad vam bolje neće u životu bit bili bi na selu i mećali svinjama
Na Bigtoin sljedi valuta Traktorium …