Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U RS-u vlada apartheid, jer niko osim bh pravoslavaca se ne smije kandidovati za kljucne funkcije. Izmjeniti zakon ppd hitno. da su svi imaju ista prava!
Kao hrvat slazem se , svi moraju imat ista prava i bit jednako zastupljeni u svakom kutku BiH!
У ФБиХ послије геноцида над Србима, скоро да нема Срба. Оно мало што их има власт ФБиХ обесправљује, врши економско и институционално насиље.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovaj lik je puno opasniji od dodika, upravo zato jer ne urla o svojim namjerama i planovima iz petnih zila.
A ko smo to mi? Mozes se samo meni licno obratiti. Nemoj svoje tragikomicno primitivne svjetonazore na mene preslikavati.
Samo Bakir samo SDA! Nema popustanja do kraja! 🤝💪👊💚💚👍💪💚👊💚💪💪💪💚💚💚
Samo Bakir samo SDA! Nema popustanja do kraja! 🤝💪👊💚💚👍💪💚👊💚💪💪💪💚💚💚
Ускоро Република Српска независна, а Бошње неко онда дивљају и скакућу у својих 23%. Ако крену на Србе на Балкану, доњи су, а Амере много боли уво више за њих. Одслужили су им епизоду 90-их, сад су битни као тринесто прасе.
Novi Jasenovac se otvara za Srbe ako pocne rat.
Samo nezavisna Republika Srpska,jedva cekam da se stvori politicka klima i trenutak,a onda adio za sva vremena munszosi gradite svoj kalifat Sa,Tz,Ze
I mozete samo da kmecite.Niti mozete vojno da nas porazite,niti ce vise NATO da vam cuva dupe,a vi da provocirate kao Siptari
Aj da vidimo ko ce da ukine Srpsku da vidimo tog mudonju i dzihadistu,jedva cekam,ali vi samo pricate eto od 1995,a mlatimo vas kad god pozelimo,nemate muda da uzvratite.Nesmete da pisnete Srbima fukare preko tastature ni u pederaciji,a kamo li u Srpskoj
Gatacemo na Dodikovoj plecki kakva mu je sudbina.
Муслимани клањају пет пута, а Шаровић седам.
Šta vi Srbi imate sa nama i izbornim zakonom. Držite se Šumadije!
Само устав каже да имамо, али пошто Бошње кажу да немамо, онда је логично да се одвојимо, па да вам испунимо жељу.
Mozes samo urin i stolicu odvajat.
Ako malo bolje procitate prijedloge svih stranaka vidjecete da se svaki prijedlozi totalno razlikuju jedni od drugih ( svako vuce svome jatu ) i bojim se da se nece nikada dogovoriti. Samim tim Dodiku to ide na ruku da dok se sa ovim bakce moze na miru da radi na secesiji. Ako ovako nastave nece biti izbora nikako i tek tada je status Q. Dobro je Komsic sve objasnio.
jel ovaj gmizavac plaća klix ?
Trebamo Švicarski model po kantonima. Svaki narod svoje kantone ima. Ne vidim da je loše tamo.
Svicarska je uspjesna uprkos kantona, a ne zbog njih.
Luxaeterna procitaj malo historiju Švicarske, kako su se prije za vratove hvatali itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)