Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoćel i Milorad bit u svatovima?
Naravno. Imat će najveću tursku zastavu
sad ko biva treba vašu saglasnost? to ko kad bi peđa il gavrilo rekli Begu nismo ti dali saglasnost... manjinu niko i nepita ništa
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ma ubi vas Dodik sakama pajdo, zahebe vas ko dejte
Dodik ide da poljubi cipelu sultanu kao u dobra stara vremena.
dogovor je da ne dolaze u Sa, osim kad su u pitanju interesi RS, tako da sve ok
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Yebo mater ruznu, isto sova
Ja ne znam sad jedte sad niste. Odlučite se da znamo jel ima opozicije il ste dodine potrčke😉
Zivio Milorad I da Dana's akobogda marsira Sarajevom sa Turskom zastavom kao pravi baja
Dragi Sarovicu. Ja Sam vas smatrao velikim I postenim covjekom. Vjerujte Dana's da VI neznate sta hocete izuzev sto ste protiv, protiv I protiv sram vas bilo I stidise se ovog casnog I postenog nspacenog bosanskog narod a kome treba samo Malo Mira I odmora od svihu vas politickih posronja
Eto jade, on kao tebe nešto pita. Dažbe si otego obrvama. Vama je Dodik i otac i majka i šef i vlasnik svima u RS. U FBiH barem ima 100 stranaka i mnogo više političara i ljudi koji su otvoreni protivnici Bakirove politike. Gdje god su mogli smijenili su SDA. Dalje postoji medijska sloboda i medijski linč, a i osuda naroda. Dodik je privatizirao RS i jadni srpski narod.
Ko si bolan ti da.dajes nekome saglasnost za nesto. Idi u politicku historiju, tamo ti je odavno bilo mjesto. Samo se prepucavate i muzete drzavni budzet.
Kad će ŠATRO opozicija u RS-u skontati da se APSOLUTNO NIŠTA NE PITAJU i da su tu samo kao figure koje primaju platu... i kao oni nešto ?
stoka genocidna.
Mrš stoko genocidaška!
Jos ce Dodo i na svadbu otici, a onda kicenje tamburasa lagano, i mladencima jednu na uho "ne moze vam niko nista"
Kako vas je dodik pomnozio sa nulom... opozicija je sama sebe degradirala i pokazala da je nemocna
Erdo je mustulugdzija Dodo Nosi drzavnu zastavu
He he,ma nemojte nas nasmijavati g Šaroviću pa zar vi niste onaj lagani povjetarac koji puše u zadnjicu na vlasti
Vas niko ništa i ne pita.
šaroviću surdukno vam je Dodik na vaš dogovor .