Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rade protiv interesa Srbije? U svakom zlu nešto dobro.
Ne morate vi njega izručiti. Doći će neko po njega. I po tebe.
Kako je moguce da cijeli srpski narod zna za zlocine koje su cinili i gleda na to kao herojstvo i uspjeh? Kako je moguce da ih bjesomucno ubijanje civila, silovanje desetina hiljda zena, djevojcica i starica ne dotice u dusu i da cak to slave i velicaju? Pa od cega ste? Pa imal ista ljudsko u vama?
ovaj je isti ako ne i gori ... stari lisac a oni su kao dobri policajci a mile je los ...
A da verovatno Vam nisu preneli Mile i drustvo, pasose Srbije mozete da sanjate. Nema pasosa niti drzavljanstva Srbije
Pa kad ste vi radili u interesu Srbije? Sta ste uradili za interes Srbije? Logicno kad Srbi niste, da ste Srbi bila bi druga prica.
Sarane, ima i losijih, sjeverna koreja ali ste blizu da ih stignete 😂😂😂😂😂 kada skontate koliko ste zaglibili, mozda se i izvucete, ali mislim i dalje da vam je bitno srbovanje :D pa sr(t)etno sa tim
Mi to znamo ima30godina a on uzeo7000maraka danam to kaze
Srbija lako riješi kriminalce. Ovaj se počeo umiljavati Srbiji jer Vučić dogovori sve sa Dodikom a ovaj ima kao neke druge ideje.
Šarović je klasičan primjer propalog političara, koji nije u stanju razaznati realnost od utopije a umišljeno se predstavlja kao nekakav lider opozicije....smijesna karikatura impotentne politike SDSa, koji bi trebalo da bude proslost!
Ako Mup RS na Jahorini stiti mraku koja je htjela smaknuti Vucica mislim da se ne radi o srbstvu.Srbovanje je za sitnu ribu.Politicarima to sluzi da vladaju i kradu iz budzeta.Tako je i sa Bosnjacima i Hrvatima.U BiH politicari su gangsteri.Nece ovo proci samo tako.
Mile se nije bavio dekriminalizacijom društva nego potpuno suprotno, zaigrao se Mile mafijanja nije ni u federaciji ništa bolje. Mi svi godinama biramo mafije na izborima koje nam se predstavljaju kao političke stranke
krim porodice na okupu ili u Srbiji ili šumskoj
Kakvi bolesnici zive u genocidnoj tvorevini, pa to je zivo zlo, od Sarovica do Dodika..
Politicki vrh RSa decenijama svjesno sputava ekonomski, drustveni, politicki i svaki drugi napredak bas iz razloga sprovodjenja politike Srbije tj velike srbije
A Bosnu ko ebe?
I obratno.