Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1.709 glasova = 5.000 KM mjesečno x 48 mjeseci = 240.000 KM start plus naknade, komisije, talovi i sl
Gdje bi bila SDA, da joj nije CIK-a?
samim tim sto si clan sda sve govori o tebi
samim tim sto si clan sda sve govori o tebi
vidite da je SDA stranka nije nacionalna kako mnogi kažu.
Odmah je jasno kako će izgledati liste za naredne opće izbore. Sve u duhu odluke
Hahahahahahajaaaa. Komedija od stranaka, politike i politicara. Ovo nema ni u Tunguziji. Treba vas sve razbucati majku li vam mafijasku lopovsku!!
SDA je jedina multietnićka
Car! Medo - med
Desnica Radivojević na aparatima. 😁
Čuuuj. sad će opet reći da je kupljena još jedna ruka.
Hahah ovaj SDP stvarno slabo planira. Ja tacno ne mogu da se prestanem cuditi koliko toga vi ne znate.
Kakav obraz moraš imat da kao Srbin budeš u SDA?
To nije Srbin. To ti je nekadasnji jugosloven koji igrom slucaja ima ime koje liči Srpskom. ..kao Divjak ili Bogić Bogičević. Ti ljudi su mefju Srbima nepriznati kao Srbi a vi ste mogli dovest i pekinezera Momu i prestavit ga Srbinom
Predlažem da se uvijek tako lijepo dogovorite. Onaj ko nije za dogovor nemože obnašati Državne funkcije i treba ka direktno maknuti iz politike. Takvi su ko corona virus. Zaraze sve oko sebe
Ako SDA ne bude opozicija , u ovoj BiH se nema šta tražiti. Svaki dan gledam kako se zapošljavaju, isključivo djeca članova iz SDA,dok kvalitetni kadrovi otpadaju. To je jedina istina.
Lažeš, kao što je tvoj kolutaner lagao čitavo vrijeme pred izbore. Kadar nipa, i ostalih svud pozapošljavan, provjeri i jedan koji je bio uključen da li je bez posla. Nema ni jedne komisije da nisu ubačeni.
Eto trojkaši nako fini i čestiti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)