Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ublehaš koji je milione uzeo na pausakima, komisijama- supljoj
Kako ovako neke ljude sreca pogleda pa citav zivot na drzavnim jaslama po 6 milja mjesecno nizasta, ono kad se sretan rodis
Koga predstavlja Vojvoda Magazinović??? Jel ovo po nalogu Mijatovića?
U top 5 budžetskih uhljeba. Genjac je za ovoga lično Reagan
Koji je njegov dosadašnji doprinos.
Milion upita poslao na adrese državnih institucija. Zašto ovo 'vako, zašto ono 'nako. Isto kao i Damir Arnaut. E sad, nećemo o tome kakve fajte do ima.
Kako koji prosrpski orjentirana Kasaba i to poslije svih onih grozota iz devedesetih .
Naravno sto ne bi, pokoji parfem se uzme na aerodromu i par ljutica sto nema u lijepoj našoj i ti obavio svoj zadatak a i hanumin cejf ispunio. Al on radi za državu zaboravih to napisati.
Sta ce on jadan
nikakva hajra od njega osim sto nam godinama zivi na budzetu i trosi nase pare. svanulo?
Saša ja bi tebe u krevetu rado gledala.
korumpirani u najkoruptivnijoj evropskoj zemlji... kako ono sutraš kaže "svako vrijeme nosi svoje..."