Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prevario sam se 95 kad sam glaso za sda,jos vise 2022 za sdp,zato vise necu ni glasat,zakleo sam se,kasnije mi bude krivo za koga glasah,a on radi protiv mene i moje potebe,ovako sta god urade na vlasti necu kriviti sebe,a nece uradit nista dobro za mene i drzavu,samo za sebe.
Tik tak sat otkucava kraj vam je politicki 6.10.2024...!?
Imate toliko svojih grešaka, da vam ne trebaju tuđe za učenje. Najveća je što želite biti kalif namjesto kalifa, tj SDA namjesto SDA. Nikakve nove, svježe ideje; pasivno se prilagođavate viziji "patriotskog" glasača kao vrhovnom božanstvu. Glasač se stvara, oblikuje svježom vizijom.
Ovaj kao neki mudri starac daje savjete. A šta je on dobro uradio za ovu državu, osim što nije bio na onoj strani.
i ti da se jvis svake 3 godine . kako Vas nije stid dozolili ste da njiva sve devalvira
Je li Nikšić proslavio uz prskanje svetom vodicom?