Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brate pa više su dosadili.Iz dana u dan sa Srebrenicom.Čast i naklon žrtvama,ali 30+godina je previše da nas ubijaju sa ovim.Daj ba borite se za budućnost manite se prošlosti.
Dzaba sto hoce da se gledaju u oci.. Kad ni EUFOR nikog nece branit..
Bosnju samo Natezu, Ovo ni u Crtanom Tomi Jerry nema 🤣
Dame i gospodo, intervju Munire gdje kaze ImM platu 4000 KM, hebemu majku moze mi vala bit https://m.youtube.com/watch?time_continue=338&v=u1UQkKlIBlw&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.nezavisne.com%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title
Pa sta ako ima treba joj i 10 dati. Zasluzila je.
Ovcoumagli mogu ja to tebi objasniti ali ne mogu za tebe i skontati. I tako se ocu I najuzoj porodici obracaj.
To sastanak sa onima što su se olešili od alkohola u Zagrebu kad su izvukli svoje guzice a da pri tome nisu spasili ni jednog jedinog srebreničanina osim onih koje su po službenoj dužnosti morali, kao što su prevodioci i sl. Žao mi je što ovim majkama manipuliše kad, ko i kako hoće!
Molim vas je li ovo ona sto je govorila Imam platu 4000 KM, nek potrosim dvije opet mi dvije ostanu? Hvala na odgovoru.
Jeste to je ta hanuma ,ali ocito da joj je malo 4000 pa otisla da trazi vise.Valjda ova inflacija .
ja došli sat vremena kao pognute glave a 95 god su slavili i pili odlazak u Holandiju a po bazi su crtali gole žene. Nema oprosta! Holandija kao država je kriva za Genocid u Srebrenici
U medjuvremenu zlocinci promijenii nazive ulica po Srebrenici. Jutros osvanule nove table.
Ovi je dijalog i put pomirenju. Ne ono što Vucic radi. Jos kad počne namještati cvike jer mu nije jasno što mu niko ne vjeruje zlo mi bude.