Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brčko distrikt odlično funkcioniše. Veći angažman može dovesti samo do problema koji su vidjivi u ostatku zemlje.
Brcko je Konakovic htio ispuruciti Srbima, isto kao Novi Travnik Hrvatima, kandidirajuci svoga kandidata, a Srbi i Hrvati zajednickog...ovaj Konakovic je blentav
U Novom Travniku vlast cine zajedno SDA i HDZ toliko o tvojim botovskim postovima
Ko je gradonacelnik? Zbog Gavre nije Bosnjak
Grad Brcko je vojno osvojen od strane vojske Republike Srpske, potpisivanjem Dejtonskom sporazuma Brcko legitimno postaje sastavni deo RS. Kasniji aneks o Brcko distriku moze itekako da postane nevazeci i da se grad Brcko u potpunosti opet vrati samo u nadleznost RS a juzna sela pod Federaciju.
Samo sanjaj...
Slabo opozicija reaguje u BiH, ta priča u prazno će vas nadam se koštati na slijedećim izborima.
Pojačaće njima braća iz RS pakete koke sa 0,9 na 1,1 da nastave da slušaju brata Mileta sa najjačim naočerima.