Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ti Sirvo i jesi za koride , neka ti je rekao
Sabahudin Sivro, i svi drugi SDA uhljebi, koji najavljuju proteste, traqe nemoguce zahtjeve…… samo rade po nalogu SDA centrale, da sruse ovu vladu. Nisam ovo ocekivao od Forte, zao mi je samo sto nije nabio nogom SDA krme.
panika hvata fortu i trojku,svjesni da sindikat ima par desetina hiljada članova,a oktobar blizu...par hiljada dovoljno da prevagne na drugu stranu rezultat izbora a ne par desetina hiljada. Neg đe taj najveći budžet? za parade se ima love
Ovo je najveca laz koju sam procitao, Forto da bilo koga pozove na fizicki obracun hahhahhaa
Voli forto sadomazo
Ne može ovako. Nisu ista kategorija.
pa sto ne prihvati?...
Nisam ljubitelj Forte i trojke, ali gledaj bratacSaudina, kakva njuska 😁😁😁
Kako je tekao nastavak razgovora? A, gdje ti je masa, izdefinisani?!
Pa pogledaj se u ogledalo sljamu Hoces pare radi a ne laprdaj imas pola godine odmora a nista ne radis i opet primas platu A uostalom sta ti a i ostali mozete i cemu nauciti djecu Nicemu ama bas nicemu izuzev da laprdaju kao nacionalisti Jugoslovenski obrazovni sistem bio je medju najjacim na svijetu to je dokazano a vi ga ni nemate.
E ovo je trica, pa nemogu da vjerujem da sa ovakvom politikom misli naprijed, nevjerovatno. Šta li svjet iz regiona misli o nama nakon ovoga.
Šta smo dočekali majko mila
Eto pomoci ce ti sto se ovde zalis na klixu
Svi se trebaju zalagati za povecanje placa bilo gdje. Povecanjem kupovne moci, povecavaju se prihodi drzave kroz PDV, prihodi privatnom sektoru (Bingo, Konzum...) i tako se stvaraju preduslovi da se i u privatnom sektoru poveca placa. Zato uvijek, ali uvijek treba biti za povecanje placa.
@Whom Svi smo mi svjesni da su plate jako male za ovu visinu zivotnih troskova ali upravo od tih radnika iz privatnog sektora ovi sa budjeta primaju plate koje su bar duplo vece od njihovih a uz to regres,troskovi prevoza i druge pogodnosti koje imsju.Kada bi se digle plate ljudima u privatnom sektoru porasla bi i potrosnja i priliv u budjet / iz kojeg primaju plate / bi bio puno veci i onda bi se bez problema povecavale plate.
Misliš da smo budale, pa da vjerujemo tebi masni i lojavi i ugojeni uhljebu.
hoČemo meč
Cuj Facebook ministra! Pa ko bi rekao da je on takva demokrata....HAHA
Sad se svi bune i traže povišice a COVID im dobrodošao da rade od kuće tj. ne rade. Jadni mi kada nas sadašnji učenici i studenti budu liječili ili budu upravljali firmama. A policije nikada nema kada ti treba. I ovo što primaju im je puno
SDA uhljebi hoće da unište budžet, otpusti pola uhljeba iz administracije i eto ostaće para za povisicu preostalim, riješen problem.