Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaprepašteni smo mi koliko sve ovo sporo traje, davno si ti trebo bit u zatvoru kao i stotine njih koji možda nikad neće bit procesuirani.
Marš džukelo.
Da nijesi mozda zaprepasten svoim djelima?
Zaprepašten, čuuuj, ko bi reko!
Hajde frajeru iza rešetaka i tamo pametuj.
...Tadicka je bacila u smece 3000 predmeta vezanih za ratne zlocine koji su joj proslijedjeni iz Haga,a koji su bili potpuno obradjeni sa svim dokaznim materijalom,samo da se podigne optuznica i da se sudi zlocincima...a ovamo baca bombe Bosnjama u slucaju Memic...
rostiljo se u grobu zaprepasten
Zar govno nije vec u samici ?????
Treba ti kičmu slomiti đubre ljudsko
Ja sam zaprepašten da ti do sad nisi odrobijao 20ak godina.
E sad si zaprepašten jel', a možeš lajat i to je ok da drugi budu zaprepašteni. Uljudite se više i poštujte Zakone države BiH.
Vidi se njemu manjak inteligencije na faci
pa covjece jesi li ti normalan ti si predsjednik udruzenje necega sto je presudjeno za genocid u Hagu vrh vojske rs je dobio dozivotnu robiju zbog genocida i ti ocekujes da slobodno hodas,nevjerovatno
A lezi dole keru
I ono predsjednik biračkog udruženja!
Zivjela ABiH