Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokaz kako funkcionise hobotnica SDA-SNSD.. za direktora Agencije za borbu korupcije najbolji knadidat je bivsi savjetnik Bakira Izetbegovica, Elvis Kondzic.Sad se slozili da je Zarko Laketa najbolji kandidat za direktora Sluzbe za poslove sa strancima.Dokaz da je saradnja SDA-SNSD na visokom i zavidnom nivou.Pamti, i kazni olovkom u oktobru.
Sta je ovo, jedni te isti drze pozicije vec godinama. To treba rotirati B/H/S/O da se vidi sta ko radi. Osmica godinama drzi jednu agenciju, Ujic drugu, Galic trecu...i ponovo dolaze oni koji ce pokriti sve njihove malverzacije. To sve treba na rotaciju.
Vidi se na faci da je prava osoba za poslove sa strancima. Izgled covjeka moze da vara, ali seljak i krkan covjek se primijeti na daleko.
Svršavaju nam po mozgu. Čuj Selmo, Čuj Cikotic, majku vam lopovsku
Zar ovaj nije ispunio uslove za penziju? Malo mu bilo godine vladavine u granicnoj policiji i mupu?
u prva 4 niti jednog bosnjaka, i onda ujkama i karpatskim rumunima lose ccx
Normalno ljudsko bice, neoptereceno istorijom i religijom ne moze da pojmi koliki su kompleksi nize vrijednosti u glavama pravoslavnih vjernika (cast malom broju izuzetaka). To se vidi se po ovim cirilicnim tablama na ulazu u svaki wc.
Sad Ujic treba da dokaze nezakonito stecenu visemilionsku imovinu, koju je stekao na ucjenama u vezi sa boravcima...
Bavi li se i ovaj kurvalukom ko sef mu,ha je tako pametan,mora da je ucio od sefa sve o toj bransi,Dodikovi lizoguzici.
Jaooo..SDA suradjuje sa SNSD-om???Pa Klix-u...udar na Bošnjske si izveo
Klasicna trgovina pozicijama Neka nam je svima sretno sa ovakvim sistemom
Zasto opet posrbica, ako je vec jednom bio to?
Inace, uplacuju li posrbice barem onoliko poreza koliko im uhljebi trose ili su i oni na bosnjackim poreznim ledjima, trose bosnjacke pare?
Ne znam stvarno zasto je Mufi toliko opsjednut Bosnjacima. Ne postoji nacija na svijetu koja prelazak na drugu religiju naziva slicnim rijecima poout "poturchen, poturrak, posrrbljen, islamiziran" al bukvalno nigdje. Kakva je to bolest u bh. katolika i pravoslavaca?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čudi me da su se sve Srbi kandidirali, samo slučajnost hahahh mamicu vam pa može li išta da nije po nacionalnom ključu.