Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imal nek od ovih kockastih glava da još uvijek glasa za ovu političku khuravu?
Ono sto je bio Radoncic, sada je Komsic...obavljaju prljavi posao za SDA mafiju.
SDA djaba placa kampanje od pokradenog novca napacenog naroda!Izgubili su Sarajevo izgubit ce i ostatak Bosne.Narod zna!Dosta je vise lopovluka i laznih patriota i branitelja Bosne!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nema veceg izdajnika od Scepe! Prodao bi nas za veceru.
Sada nije vrijeme za politicke improvizacije Komsicu...
Nista mi nije jasno. Slusao sam govor od Komsica ali ne razumijem o cemo ovaj prica. Novinaru mogao si pitati covjeka na sta misli.
Komšić je sasvim upravu .Zar nije teže ono što Dodik godinama radi to SBB i Šćepo i Šćepovci.https://kamenjar.com/mustafa-candic-fahrudin-radoncic-bio-suradnik-kos-jna-voden-pod-pseudonimom-scepo/ SAD jest zaustavila rat koji je donio Holbruk sa Miloševićem taj Dejton neštiti žrtvu nego podupire agresora i to znaju i mala djeca ta Evropa koja se i danas ponaša kao 91- i do danas.
haha prejadni ste . sva vasa politika je lajati na komsica??
Šta se praviš Sandžo da nešto znaš znase kakav si učenik bio i završio za nastavnika crtanja i to na kursu u Radničkom univerzitetu.Titograd Komšić je među najboljim studentima završio pravni fakultet i još zlani ljiljan.
Radončić prevrtljivac, mućak, narkomafijaš, kriminalac, politički pajac, kodno ime Šćepo iz arhiva KOS-a, BIA-e, jedini član propale mu stranke, najbolji drug Čovićaa odn izdajnik.
Scepo!
Jesi li ti senilan ili neki drugi problem imaš?Klintonova administracija uvela embargo, pod Klintonovm administrscijom se desila Srebrenica, Foča, Višegrad, Prijedor, pola Bosne. Kad ARBiH krenula u oslobađanje Klinton je zaustavio, halo bolan možeš li biti malo manje ofiran, baš si pravi Šćepo.
Jesi li ti senilan ili neki drugi problem imaš?Klintonova administracija uvela embargo, pod Klintonovm administrscijom se desila Srebrenica, Foča, Višegrad, Prijedor, pola Bosne. Kad ARBiH krenula u oslobađanje Klinton je zaustavio, halo bolan možeš li biti malo manje ofiran, baš si pravi Šćepo.
opet ovaj parazit se javlja
Fahro je 100% upravu. Željko je lezihljebović i smutljivac. Bori se za svoje interese preko Bošnjaka a žena mu Sabina, završila fakultet na Sokocu u vlasništvu četničkog vojvode Milovana Cicka Bjelice.
Migrant iz Sandzaka :)
Nisam ni za jednu stranku ovo sve goli lopovluk i uzimanje silnog novca od građana BIH.Kome je neki političar pomogao ovdje.
Od svih stranki u državi. SBB mi je najmrža.
Suti IZDAJNIČE, trebaš ustati kad spomeneš Komšića!