Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Efendicu svaka cast !! Odavno niko nije prozvao nekog konkretno za lopovluk kao ovo.....svi nesta pametuju a na sonu nista !!!
Samo kod nas, privatnika postave za direktora drzavne firme koja dodjeljuje poslove njegovoj firmi
Ne dodjeljuje on poslove svojoj firmi vec ih dodjeljuje sam sebi 😂😂😂
Sta je sa ovim Klixom, hem deru one reklame ne meres vijesti procitati, hem brisu svaki komentar i guse slobodu govora samo tako. Nevjerovatno u sta ste se pretvorili.
dok si bio u sda šutio si sad kao pričaš, pereš pare preko trotoara po Dobrinji, a ceste gore od makadama... sad ce tvoji reci ceste su na kantonu...
SDA neprijatelj sopstvenom narodu.
I onda sa sda u koaliciju. Ne ide jbg
sda trojanac...zivi bili pa vidjeli
SDA mafija. Valjda će se narod opametiti na sljedećim izborima da ih pošalje u zaborav. Od njih gore ne može biti koga god izaberemo.
e jes mu vala i prezime ono bas bikovsko ko i vecini stranackih direktora!!!
Ma ovo je prica onog Adema Zolja
vala, da je sve istina, napise se brate prijava, a ne clanak na klixu. ovqko ja ovo vidim samo ko potrebu da se oblati ovaj voloder i usput potkaci bivsa stranka koja ga je napravila.
Sve su to Efendicu tvoji SDA igrači... Svi znamo da si i dalje Bakirov Trojanski konj koji ce nakon izbora ponovo u zagrljaj Baketu.
koliko ti imas udjela u Hifi?
svi ste vi u sukobu interesa a ti pogotovo,jer sad kad su bili izbori za mjesne zajednice obrukao si se da neces glasa dobiti u oktobru eto uvjerit ces se i usput napravi podvoznjak u buca potoku sad ce kise
Zato sada kada se Terzić opet vrati nastaje revolucija :)
Cim je to SDA, sve je jasno. Lopovi redom!!!
Efendic koji zivi od Budzeta i javnog novca citav zivot, koji se po Maleziji skolovao kao kadar SDA, koji feninga nije unio u Bidzet, kritikuje covejka koji je od nicega napravio firmu i zaposlio 50 inzinjera i jos toliko drugih radnih mjesta. Predao svoj mandat, odrekao se svib primanja i koji pored svog milionskog bogatstva hoce da nesto napravi i sa Autocestama.
A iz teksta se ne vidi nijedan konkretan dokaz izrecenim tvrdnjama, samo sumnje i insinuacije, e moj Efendicu stari kurvaru, ko te ne zna, mozda bi ti i povjerovao nesto. Na kraju krajeva da sacekamo i vidimo rezultate, pa da osuđujemo?