Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedino su Britanci odnosno Esdaun imali petlju zavrtati ruke Srbima i rvatinama. očekujem ipak od britanaca da prepoznaju kočničare napretka u BiH
Nije stvar u prepoznavanju. Pa svaka država gura samo vlastite interese. Mi moramo uzeti sudbinu u vlastite ruke. Prvi korak je prekid suradnje sa OHR, sve dok Šmit ne bude smijenjen.
A sad Englezi nastupaju da pokažu ko je ko!?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Država u kojoj čobanin koji preko noći postane magistar, samo zato što hoće izudarat, ubit, silovat, zaklat, ukrast, ponizit pa je podoban mi ne treba. Takvi se hvale kako su branili BiH, u mišijim rupama su bili, toliko su hrabri, a oni koji su je branili po jedan pod zemlju od boelsti koje su zaradili u rovovima, imam ih u porodici, koji su više zbog neimaštine i nepravde umrli nazor.
Dijete sam rata, prošao sam sve i svašta, ko mi dođe da raspravlja o SDA i Islamu, samo može na mom kućnom pragu dušu ispustiti, ovo što je moje 1/1 imam pošteno i tu ja odlučujem ko je šta, a tu je SDA najveća i sodoma i gomora i rmzim vas iz dubine duše, ratovao bih rado protiv vas i vaše verztije BiH, ne bojim se ni pred kim reći da sam apsolutno protiv ove BiH, protiv SDA, do mezara ću biti protiv SDA.
Mi želimo punu demokratiju a oni nam serviraju neku mutant verziju i to preko Njemca za kojeg smo smatrali da ce furat’ zapadnu demokratiju i da ce tako sve da fercera ko’ njemacka masina! Vakat je da UK to popravi!
Šmit je marioneta desničarskih snaga na zapadu, a aparthejd za njega je realnost koju treba u BiH ustoličiti jer muslimani u Evropi ne mogu imati mogućnost da na principima demokratije biraju svoje institucije. Ovakvi tipovi su jako opasnih namjera i slažem se da protestima treba ovu hulju što prije protjerati uz BiH, te da se odredi normalan Visoki predstavnik u BiH.
Ja vise ne vjerujem nikome. Uzdaj se use i u svoje kljuse.
Nevracajte ga vise bicemo vam zahvalni.
Najebacee gargamel samo polako
Fa š i sta dobit će ukor i pr milona Eura od Hrvatske zbog kojih je donio zakon po kojem se ne može bez nacionalističkog političkog miljea kojem i sam pripada.
Boli ga cuna On samo putuje Ko ebe sarajevo A debela plata lijeze!
Mene zanima da li je SDA svjesna da ce KLIX morati reci ko je ove clanke narucivao? :D Stavili su se na stanu Irana protiv USA i sad idu dole. Ne mogu oni Schmidtu pera odbiti a on bi trebao napokon kao Ashdown zabraniti baljenje politikom svim koji su se ogrijesili i pocistiti pravosudje, neovisno o vjeri!
Ima i BiH prijatelja u svijetu..mislio si raditi sta ti hoces..to mozes ali u hrvatskoj..,,danke deutschland,,
Rijetko odvratan tip! Nadam se da ce ga englezi stisnuti da neradi protiv drzave Bosne i Hercegovine i da nepravi u njoj apartheid!
Sta ide tamo i brisel kad amerika diktira sve. Amerikacni su presaltali politiku na zapadnom balkanu jer misle ako popuste srbima da ce balkan biti smiren. To na stetu bosnjaka kosovara i crno goraca. Medjutim sami sebe lazu, sto srbija jaca bude bice vise nereda.
pravi se amerika, evropska unija i engleska kao da nisu imali ništa sa odlukom koju je schmit nametno. to je samo pržina u oči ljudima u bosni i hercegovini jer oni su itekako znali da će on to uraditi i napraviti još dublje nacionalno glasanje, daleko od demokratije i pazite da ne traže od njega da povuče zakon koji je nametnuo
Treba pritiskati desničarsku gnjidu. Inače bi nastavila sa podrškom domaćim gnjidama.
Christian Schmidt pocasni clan Njemacko-Hrvatskog drustva Bonne od 2009 g inace crkvene organizacije. Dobija najvece Hrvatsko priznanje Grb Ante Starcevica u Januaru 2020 g.A u 2021 g postaje Visoki predstavnik u BiH. 2022 namece nedemokratski zakon u korist Hrvata . JASNO da ne moze biti jasnije .
Ovog njemackog seljaka su poslali da stroji Bosance i Bosnjake, Nijemcima je samo Ustasija vazna!